fbpx

Jak zavést fast casual ve vaší restauraci?

Vzhledem k současné poptávce po službách, které by rychle a zdravě uspokojily potřeby konzumace jídla, se objevuje fast casual, nová gastronomická alternativa, která nadále podporuje inovace v tomto odvětví.

Spojení estetiky v prostorách určených ke konzumaci, použití surovin pro přípravu zdravých jídel a rychlost obsluhy dávají tomuto novému obchodnímu modelu osobitou pečeť.

Hlavním principem tohoto konceptu je nabídnout příjemnou, zábavnou a zdravounabídku, která je určena k užívání v příjemném prostředí a za konkurenceschopné ceny.

Objevte s námi tento nový gastronomický trend a zjistěte, jak můžete fast casual zavést ve své restauraci.

Co je fast casual?

¿Qué es el fast casual?

Jedná se o nový trend, který spotřebitelům nabízí jídlo ze zdravých surovin, rychlou obsluhu v moderních a příjemných prostorách.

Tento gastronomický koncept nabízí zdravé menu z kvalitních surovin, které zdůrazňuje potřebu nových návrhů pro příjemné chvíle.

Charakteristika rychlého občerstvení

Características del fast casual

Inovativní styl rychlého občerstvení byl široce přijat zákazníky. Její přítomnost na trhu se zvýšila díky charakteristikám tohoto nového obchodního modelu. Mezi ně patří:

    • Jedná se o prostory určené pro společenské vyžití, které se obvykle nacházejí v komerčních oblastech v blízkosti pracovních prostor, kde je velký pohyb osob.
    • Zdůrazňuje uživatelský zážitek tím, že nabízí své menu v příjemném a osobitém prostoru.
    • Nabízí rychlé služby, které poskytují zdravé a kvalitní produkty.
    • Slibuje chvíli odpojení pro požitek z jídla.
    • Nabízí stravování s sebou.

Výhody rychlého občerstvení

Beneficios del fast casual

Výhody fast casual jsou zaměřeny na uspokojení potřeb zákazníka, splnění jeho požadavků a poskytnutí řešení, které může splnit všechna jeho přání.

Pokud budete zákazníkům aktivně naslouchat, bude vaše restaurace v oblasti požadavků na služby o krok napřed. Díky tomu se vaše restaurace stane oblíbeným místem veřejnosti.

Mezi nejvýznamnější výhody tohoto nového gastronomického modelu patří:

Kvalita potravin

Čerstvé a kvalitní produkty vám umožní nabízet strávníkům výživné a zdravé pokrmy.

V dnešní době nabízí jídelní lístek širokou škálu možností, které uspokojí všechny chutě. Mezi nimi můžeme zmínit výživné snídaně, saláty, poké bowls, těstoviny a smoothies.

V rychlém občerstvení je velmi důležitá prezentace a estetika jídla.

Služba

Zákaznický servis je pro rychlé občerstvení základním aspektem.

Díky tomuto aspektu je podporována interakce s veřejností a zároveň je jasně známo, jaké jsou její potřeby a preference.

Prostor

Prostory určené pro rychlé občerstvení musí mít teplou a moderní výzdobu.

Stejně tak musí tyto prostory zaručovat odlišné zážitky pro návštěvníky, aby se mohli odpojit a zároveň si vychutnat jídlo a místo.

Čas

Design rychlého občerstvení je založen na kvalitních pokrmech, které lze připravit v krátkém čase.

Zákazníci si tak budou moci vychutnat místo a výborné jídlo.

Cena

Jídelní lístek nabízí zdravépokrmy a la carte z kvalitních surovin za přijatelné ceny.

Tento typ podniků obvykle nabízí slevy na snídani nebo denní menu.

Jak zavést fast casual ve své restauraci?

¿Cómo implementarlo en mi restaurante?

Pokud se chystáte renovovat svůj podnik nebo otevřít novou restauraci a přijmout fast casual jako obchodní model, musíte mít na paměti některé aspekty, které vám umožní udělatrozdíl.

Při zavádění této nové metody byste měli zvážit následující aspekty:

    • Definovaná nabídka služeb: s přidanou hodnotou, která vám umožní odlišit se od konkurence.
    • Nabídka speciálních menu: atraktivní pro spotřebitele v době nákupu.
    • Zahrňte do svých služeb domácí objednávky: začlenění aplikací pro přímý kontakt.
    • Zaměřte se na komunikaci s mileniály jako hlavními spotřebiteli tohoto typu restaurací.
    • Zapojte sociální sítě k propagaci prostoru a produktů.
    • Přizpůsobení jídelního lístku: to umožní strávníkům vytvářet pokrmy z ingrediencí podle vlastního výběru.

Po zvážení těchto aspektů zhodnoťte své podnikání a určete možnosti zahájení tohoto nového projektu v rámci vaší restaurace.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.