fbpx

15 nejlepších platforem pro doručování do vaší restaurace

Nejlepší platformy pro doručování

Nejlepších platforem jsou digitální nástroje, které umožnily restauracím přizpůsobit se změnám na trhu. Tato služba je důležitou podporou při překonávání obtížných okolností, které nám Covid 19 přinesl. Tyto potravinářské aplikace se však liší cenou, doručitelností, rychlostí a účinností.

Proto vám v Monouso přinášíme průvodce 15 nejlepšími aplikacemi pro rozvoz jídla. Velmi aktuální, pokud chcete zvýšit úroveň svých služeb, splnit požadavky svých zákazníků a budovat jejich loajalitu. Podívejte se a najděte si tu nejvhodnější možnost!

Doručovací platformy Proč byste se na ně měli spolehnout?

Přemýšleli jste někdy o tom, jak by se cítili vaši zákazníci, kdyby si z bezpečí domova mohli vychutnat pokrmy své oblíbené restaurace? Souhlasíme s tím, že by bylo výhodné mít online přístup k vašim akcím, nabídkám a rozmanitosti, aniž byste přišli o výhody stálého zákazníka. Nepochybně je to vynikající strategie, jak získat jejich preference.

platformy-rozvoz-do-vaší-restaurace

Podniky v pohostinství se vyvinuly tak, aby se přizpůsobily požadavkům nových generací, které dávají přednost online spotřebitelskému trhu. Tato potřeba podporuje vznik více digitálních platforem pro doručování. Díky nim si restaurace udrží své zákazníky tím, že prokáží odolnost.

15 nejlepších platforem pro digitální doručování Která z nich je pro vaši restauraci nejvhodnější?

Ne všechny platformy pro doručování do restaurací jsou stejné. Při hodnocení nejlepších alternativ byste měli zvážit některé prvky, jako je pověst, počet uživatelů, provize a geografický rozsah. Na základě těchto kritérií bylo vybráno 15 nejlepších možností:

1. Glovo

Pokud chcete doručovací značku s městskou a mladistvou image, je pro vás Glovo to pravé. Se svou flotilou skútrů a jízdních kol nabízí rozvoz potravin do domácností ve velkých městech. Kromě toho má řadu možností pro restaurace, které jsou integrovány do přívětivého a intuitivního rozhraní..

platforms-delivery-food-glovo

Umožňuje také provádět přímé nákupy, které vyzvedne nejbližší řidič zásilkové služby a během několika minut je doručí příjemci. Nejlepší je, že zahrnují možnost vícenásobného doručení, čímž se maximálně využije trasa. V současné době můžete k této službě přistupovat prostřednictvím webové stránky glovoapp.com nebo aplikace kompatibilní se systémy Android a iOS.

2. Uber Eats

Uber Eats je jednou z platforem pro rozvoz jídla ve Španělsku s největším počtem uživatelů. Tato společnost má širokou nabídku partnerských restaurací rozdělených podle druhů jídel. V jejich mobilní aplikaci nebo na webových stránkách si můžete objednat mimo jiné španělská, italská, mexická a středomořská jídla..

app-food-delivery-UberEats

Také se vyznačuje tím, že je to místo, kde můžete splnit velmi specifické požadavky, jako jsou potraviny pro celiaky, zdravá strava nebo bezlepková strava. Další funkcí, kterou je třeba vyzdvihnout, je průběžná aktualizace. Díky tomu jsou uživatelé informováni o nových místech, mohou se podívat na jídelní lístek a dokonce si přečíst recenze od strávníků.

Při objednávce bude zákazníkovi sdělena odhadovaná doba dodání a celková částka zahrnující cenu potravin, dodání a daně. A co je velmi důležité, budeš moci přidat více platebních metod, včetně účtu Uberu.

3. Just Eat

Další z tradičních a průkopnických aplikací na rozvoz jídla je Just Eat. Má vlastní personál zkušených kurýrů, díky čemuž se stala jednou z nejvyhledávanějších. Má jednoduchou a funkční aplikaci, ve které mají uživatelé přístup k široké nabídce restaurací.

Jeho rozhraní zahrnuje možnost geolokace, takže všichni uživatelé v okolí mají okamžitý přístup k vaší restauraci. Umožňuje také filtrovat vyhledávání a zobrazovat mimo jiné otevřená místa, propagační akce, vyšší hodnocení.

V současné době má webovou podporu a mobilní aplikaci, kterou si můžete stáhnout z AppStore nebo GooglePlay. A co je velmi důležité, nabízí více platebních metod, jako je hotovost, debetní karta, kreditní karta a PayPal.

4. Deliveroo

Deliveroo je platforma pro rozvoz jídel do restaurací, která má na GooglePlay a AppStore jedno z nejvyšších hodnocení. Díky této aplikaci budou moci uživatelé sledovat svou objednávku z mobilních zařízení. Přesnost odhadovaného času navíc vytváří důvěru a důvěryhodnost.

Nejlepší je, že umožňuje vyhledávat podle pokročilých kritérií, definovat jídla podle svých preferencí, rozvrhy restaurací a nejbližší restaurace. Díky široké síti řidičů doručovatelů dokáže doručit objednávku na jakékoli místo ve městě za méně než 30 minut.

V průběhu měsíců vylepšila svou platformu a zlepšila její funkčnost. V současné době má aplikace pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Adroid a iOS. Objednávky můžete zadávat také prostřednictvím online portálu deliveroo.com.

5. Mr Noow

Platforma Mr Noow umožňuje uživatelům objednávat jídlo a rezervovat si stoly ve své oblíbené restauraci. Rozhraní aplikace pomáhá filtrovat vyhledávání podle typu služby a jídla. Kromě toho obsahuje nástroj pro naplánování doručení objednávky v zadaném čase a termínu.

Když si stáhnete aplikaci Mr Noow, automaticky se aktivuje geolokace a poté se zobrazí nejbližší přidružené restaurace. Tím je zajištěna stálá přítomnost potenciálních místních uživatelů, kteří mohou kontrolovat vaše propagační akce, nabídky a menu.

Nabízí také několik způsobů platby, například v hotovosti, kreditními nebo debetními kartami. Její mobilní verze je na GooglePlay a AppStore zcela zdarma. Stejně tak nabízí plný přístup ke svým nástrojům z webových stránek www.mrnoow.com.

6. Resto – In

Pokud se chcete spolehnout na značku specializující se na rozvoz gurmánských jídel, měli byste zvážit Resto – In. Jejich vize je zaměřena na exkluzivní restaurace po celém evropském kontinentu. Tato prémiová služba je nabízena od roku 2006 a postupně se prosadila díky jedinečnému konceptu doručování.

To je dobrá příležitost, jak svou restauraci zařadit mezi nejlepší a zaměřit se na zákazníky, kteří oceňují kvalitní pokrmy. Dalším důležitým aspektem je, že Resto – In má vlastní síť řidičů, kteří mají bezchybnou image. A co je nejlepší, má účinný poprodejní systém pro budování loajality zákazníků.

7. FootMe

FootMe je další mezinárodně uznávaná aplikace pro rozvoz jídla. Má přívětivé rozhraní, které umožňuje v reálném čase zjistit polohu přidružených restaurací, ceny, jídelní lístek a propagační akce. Její aplikace je kompatibilní s většinou zařízení a operačních systémů iOS a Android.

Mezi hlavní platební metody patří hotovost, debetní karty, Visa, Master Card a American Express. Průměrná doba doručení je podle webové platformy 45 až 60 minut, přičemž existuje speciální služba pro manažerské obědy. A co víc, v současné době má nejnižší poplatky za doručení na trhu.

8. Too Good To Go

Too Good To Go má zřejmě nejkreativnější koncept, pokud jde o doručovací značky. Jedná se o snížení množství odpadu, který restaurace denně produkují, a zároveň o jejich komerční využití. Tato vize zaměřená na péči o životní prostředí obchází svět a získává si stále více příznivců.

Za tímto účelem platforma vyhledává místní obchody, které prodávají “tašky s překvapením” za bezkonkurenční ceny a využívají přebytky potravin. Po stažení aplikace se uživatelům zobrazí restaurace v okolí, které si mohou přidat do seznamu oblíbených.

Jsme přesvědčeni, že je to dobrá příležitost, jak své podnikání v pohostinství zasadit do sociálně uvědomělého konceptu.

9. Giongo Delivery

Další místní alternativou je společnost Giongo Delivery. Tato rozvážková platforma umožňuje uživatelům prozkoumat restaurace rychlého občerstvení a zadávat objednávky v reálném čase. Nabízí několik možností rozvozu, takže si můžete vybrat mezi rozvozem domů nebo přímo do restaurace.

Má také možnost geolokace, která vypočítá odhadovanou dobu doručení a vzdálenost, kterou má vozidlo urazit. Tato uživatelsky přívětivá aplikace má webovou podporu a kompatibilní verze pro mobilní telefony, které lze stáhnout z AppStore a GooglePlay.

10. DoorDash

DoorDash je doručovací platforma spojená s předními pohostinskými podniky, která má v současnosti tisíce uživatelů. Nabízí více než 310 000 jídelních lístků distribuovaných v přibližně 4 000 městech po celém světě. Její mobilní aplikace je vyvinuta tak, aby velmi rychle usnadnila vyřizování více požadavků.

Kromě toho mají vaši zákazníci možnost naplánovat si objednávky na konkrétní dny a časy, což je ideální pro firemní obědy. Při vstupu do hlavní nabídky se vám zobrazí jídla rozdělená podle typu, která lze zakoupit bez minimálního požadavku. A co je důležité, nabízí své služby 24 hodin denně a 7 dní v týdnu..

11. Grubhub

Grubhub je skvělou alternativou, pokud jde o platformy pro digitální doručování, pokud hledáte jistotu doručení. Má kreativní systém propagačních akcí pro přilákání zákazníků, včetně slev, speciálních kódů a odměn. Nabízí také různé možnosti doručení, jako je doručení domů, vyzvednutí u obrubníku nebo přímo do hotelového podniku.

Postupem času se specializuje na podporu místních iniciativ, z nichž těží restaurace, které jsou nejblíže domovu. Nejlepší na tom je, že zahrnuje 24hodinovou technickou podporu, která vám objasní všechny případné nejasnosti. Ke službě Grubhub se můžete připojit a stát se jejím členem stažením mobilní aplikace nebo přímo na webových stránkách www.grubhub.com.

12. ApperStreet

Další odlišnou platformou pro doručování je ApperStreet. Tato aplikace je vyvinuta pro správu online objednávek vaší restaurace. Od ostatních se liší především schopností přizpůsobit se více požadavkům. Můžete ji používat ve dvou verzích: na webových stránkách a v mobilní aplikaci stažitelné z AppStore a GooglePlay.

Z ovládacího panelu máte přístup k ovládacímu panelu, kde můžete spravovat produkty, objednávky, slevy a nabídky. Kromě toho ušetříte další provize, protože se osvobodíte od zprostředkovatelů. Zahrnuje také personalizovanou marketingovou podporu pro zvýšení efektivity prodeje a služeb.

Další výhodou platformy je její schopnost integrovat firemní image a respektovat identitu vaší pohostinské firmy. A nakonec obsahuje celou sekci pro reporty a analýzy, které zvyšují produktivitu.

13. GoDelivery

Pokud chcete rozvoz jídla s nadnárodní podporou a sítí certifikovaných řidičů, představuji vám společnost GoDelivery. Díky němu můžete sledovat objednávky prostřednictvím systému GPS v reálném čase. Aplikace je univerzálně kompatibilní, takže k ní vaši zákazníci mohou přistupovat z jakéhokoli zařízení.

Platforma je navržena pro snadný přístup a instinktivní navigaci. Kromě toho nabízí možnost využívat další moduly pro organizaci vašeho podnikání v pohostinství, jako je galerie obrázků a online obchod. Její aplikace je kompatibilní s operačními systémy Android a iOS a má také webovou verzi.

Velikost objednávek je neomezená, takže uživatelé mohou objednávat malé talíře nebo objednávky pro masové akce, aniž by se museli obávat nadměrných provizí. To vše doplňuje online podpora, která vám pomůže rozptýlit pochybnosti a obavy, abyste mohli tuto aplikaci využít naplno.

14. RappiAliado

RappiAliado je mezinárodní verze jedné z nejoblíbenějších aplikací pro rozvoz jídla. Pomocí něj můžete spravovat objednávky v restauraci a optimalizovat proces doručování. Umožňuje také vytvářet personalizovaná menu a vyčerpávající kontrolu zásob.

Součástí platformy je také možnost prohlížet historii objednávek, aby bylo možné následně snadno a přehledně uzavřít hotovost. Nemusíte se obávat o dochvilnost dodávek, protože pomocí GPS si můžete zkontrolovat polohu Rappitendera, který každou objednávku vyzvedne.

Další zajímavou možností je inteligentní systém úprav, který nabízí výchozí šablony pro povolení a zakázání plánů. A nakonec je důležité dodat, že RappiAliado si můžete stáhnout přímo na GooglePlay nebo AppStore zcela zdarma..

15. ChowNow

Chownow je další digitální doručovací platforma, která se zaměřuje na posilování místních restaurací. Z této aplikace si uživatelé budou moci objednat jídlo ve vašem stravovacím podniku bez dalších provizí. Vaši zákazníci budou mít možnost procházet podle typu jídla, které mají rádi, nebo si prohlédnout místa v určité oblasti.

Kromě toho nabízí sadu digitálních nástrojů, které lze začlenit přímo do webových stránek. Má také mobilní verzi, která je kompatibilní prakticky se všemi zařízeními. A abyste usnadnili vyhledání vaší restaurace, může zákazník zvolit možnost navigace pomocí mapy.

Další funkcí je velké množství platebních metod, včetně kreditních a debetních karet, služby PayPal a samotného GooglePlay, které lze provést pouhým stisknutím tlačítka. To podporuje loajalitu vašich zákazníků, zejména díky poprodejní části.

Tolik náš seznam 15 nejlepších doručovacích platforem. Nezapomeňte, že v Monouso máme internetový obchod, kde najdete ty nejlepší produkty, které potřebujete pro své podnikání v pohostinství. Jsme si jisti, že tyto položky zlepší kvalitu vašich služeb.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.