fbpx

Nové způsoby účtování: chytrá pokladní zásuvka ovládne pohostinství do roku 2023

Chytrá pokladní zásuvka je novým nástrojem pro rychlejší a bezchybné platby v hotovosti. Zákazník vloží do pokladní zásuvky celkovou částku k úhradě nebo více a pokladní zásuvka zkontroluje pravost bankovky a úplnost částky. Pokud je vyšší než stanovená částka, dlužná částka se vrátí.

Tato inovativní metoda zabraňuje zmatkům při placení a chrání zákazníky i majitele hotelu a personál před padělanými bankovkami nebo mincemi.

Aby chytrá pokladní zásuvka správně fungovala, je třeba ji připojit k pokladně. A pak si vyberete, jak chcete, aby to fungovalo. To znamená, zda chcete, aby peníze vkládal zákazník, nebo zda naopak chcete, aby je spravovali pokladní.

Důsledky nového chytrého boxu pro pohostinství do roku 2023

Technologie se dnes rychle vyvíjejí a chytrá pokladní zásuvka je toho důkazem. Proto se neustále vyvíjejí položky, které zkracují čas a snižují chybovost při pokladně.

Peníze jsou stále hnacím motorem ekonomiky společnosti a pohostinství nabídne svým uživatelům efektivnější služby prostřednictvím této pokladní zásuvky. Výhody jeho pořízení jsou:

  • V účtech nebudou žádné chyby, obraty budou vždy správné.
  • Pokladní nebudou potřeba. Tento nástroj se o tento krok postará během několika sekund. Ušetříte tak peníze i čas, protože pokladní nebudou muset trávit další hodiny počítáním hotovosti.
  • Zabezpečení. Přístup k hotovosti má pouze ten, kdo má klíč od zásuvky, takže je stoprocentně zabezpečená.
  • Už nikdy se nenecháte podvést falešnými penězi.
  • Celý proces je velmi moderní. To znamená rychlé transakce. Zákazník tak bude spokojen, protože nebude muset dlouho čekat.
  • Nabízí větší hygienu, protože nejste v neustálém kontaktu s penězi, což snižuje přenos bakterií.
  • Mince budou v naprostém pořádku. Chytrá zásuvka je může umístit na správné místo.
  • Máte flexibilitu a snadné použití. Úpravy lze provádět snadno a rychle.
  • Máte lepší kontrolu nad svými příjmy. Prostřednictvím pokladny a chytré pokladní zásuvky můžete zjistit, kolik hotovosti máte k dispozici, když ji potřebujete, nebo jen tak ze zvědavosti.

Všechny tyto výhody umožní pohostinství v nadcházejícím roce 2023 adekvátnější a efektivnější provoz, pokud jde o správu sbírek. V dnešní době, kdy je prioritou okamžitá dostupnost, je takový produkt nepostradatelný. Na jeho nákupu nešetřete, ušetří vás špatných chvil mezi zákazníky, zaměstnanci a vámi, majitelem. Ponořte se do světa futuristických technologií!

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.