Stravovací služby: pojem, který musíte znát a ovládat

Stravovací služby je koncept, který řídí různé společnosti, jeho záměrem je pomoci gastronomickému podnikání.
Společnosti zaměřené na stravovací služby nabízejí služby plánování a distribuce hotových jídel, návrhy, které optimalizují práci v kuchyni a urychlují doručení objednávek.
Vlastníte restauraci a chcete změnit svůj podnik?
Seznamte se s jednotlivými výhodami, které stravovací služby vaší restauraci nabízejí, a povzbuďte se k jejich implementaci do svého řízení.
¿Qué encontrarás en este artículo?
Co je to stravovací služba?

Klíčový je název: Food Service, služba zaměřená na poskytování podpory gastronomickým podnikům s cílem zvýšit jejich efektivitu.
Prostřednictvím stravovacích služeb jsou restaurace podporovány distribucí hotových jídel, potřebného vybavení kuchyní a služeb potřebných ke zlepšení jejich provozu.
Mezi potraviny, které gastronomické podniky nabízejí, patří omáčky, mléčné výrobky, zmrzlina, pekařské a cukrářské výrobky, mražené výrobky a další.
Tím však stravovací služby nekončí, protože se věnují také poskytování individuálního poradenství pro váš podnik. Jejich zásahem se zlepší prodej a výkon restaurace.
Příspěvky na stravovací služby v mé restauraci

Stravovací služba přináší vaší restauraci velké výhody, které umožní optimalizovat služby ve vašem podniku a zvýšit tržby.
Dále se budeme zabývat tím, jak ovlivňuje vaši restauraci, abyste mohli analyzovat, zda má stravovací služba – podle vašeho nejlepšího vědomí – co říci k vašemu podnikání.
Zákazník uprostřed
Potravinářský servis vám nabízí produkty připravené k použití pro přípravu vašich receptů, což znamená, že ušetříte čas. Tento čas můžete využít ke zlepšení služeb zákazníkům.
Tímto způsobem můžete vytvořit novou prodejní strategii, díky níž bude vaše restaurace první volbou, na kterou zákazníci při návštěvě restaurace pomyslí.
Pokud máte pocit, že váš zákaznický servis je nadprůměrný, mějte na paměti, že v této oblasti je vždy co zlepšovat.
Kvalita a bezpečnost
Potravinářské společnosti mají přísné normy, pokud jde o kvalitu a bezpečnost prodávaných výrobků.
Proto se nemusíte obávat o hygienu potravin, která byla použita při přípravě každého výrobku.
Tento příspěvek bude mít přímý a pozitivní dopad na kvalitu vašich pokrmů.
Rychlost
To je další výhoda spojená se způsobem, jakým stravovací společnosti prodávají své výrobky. Nákupem hotových potravin se výrazně zkrátí doba přípravy, vaření a podávání.
Pokud se tedy rozhodnete používat produkty pro potravinářské služby, bude vaše kuchyně pružnější a bude mít větší kapacitu pro obsluhu zákazníků.
Snížení smrštění
Díky radám pro gastronomii omezíte plýtvání a maximálně využijete každou použitou surovinu.
V závislosti na surovinách, které používáte v jídelním lístku vaší restaurace, vám poradenství pomůže lépe poznat suroviny, které části můžete použít při přípravě různých receptů a které naopak použít nemůžete.
Nákupem hotových výrobků nabízených stravovacími službami můžete snížit smrštění o velké procento. Je to proto, že výrobky byly zpracovány a zbaveny veškerého možného odpadu.
Ceny
Pokud je nákup surovin od dodavatelů vyšší, než kolik vaše firma spotřebuje v kuchyni, postará se o to stravovací služba.
V takovém případě vám stravovací služba pomůže plánovat a řídit ekonomiku rozsahu tak, abyste nakupovali potřebné potraviny za přijatelné ceny v závislosti na vašich obchodních příjmech.
Systematizace doplňování
Další výhodou stravovacích společností je, že se starajítaké o kontrolu zásob.
Když vám dojdou zásoby, postarají se o jejich rychlé doplnění, aniž by to mělo vliv na vaše služby.
Inovace
A konečně, stravovací služby neustále inovují své výrobky, zkoušejí nové chutě nebo vytvářejí nové přísady.
Proto budete mít ve své restauraci vždy něco nového, ať už jako součást jídelního lístku, nebo jako nový pokrm.
Inovace vám pomohou získat nové zákazníky a odlišit se od konkurence.
Jak vznikla stravovací služba?

Stravovací služby jsou konceptem, který vznikl ve Spojených státech. Tato služba byla vytvořena s cílem řídit dodávky produktů velkých gastronomických podniků.
S jeho pomocí by se gastronomické podniky měly soustředit pouze na přípravu a dodání pokrmů, a ne na dlouhé hodiny strávené přípravou jídla.
Od svého vzniku jsou suroviny, které jsou poskytovány v rámci stravovacích služeb, kvalitní, dodávané v množství odpovídajícím požadavkům podniku a bez plýtvání.
Některé důležité informace o stravovacích službách

V rámci stravovacích služeb se vyrábějí potraviny, jejich obaly a některé receptury nebo roztoky, takže restaurace je musí pouze uvařit a naservírovat.
Obecně platí, že výrobky distribuované stravovacími službami jsou určeny pouze pro distribuci do gastronomických podniků, nikoliv pro individuální spotřebu podle množství výroby a dodávek.
Hlavními gastronomickými podniky, do kterých stravovací služby distribuují své výrobky, jsou kavárny, bary, restaurace, hotely, pekárny a cukrárny.
Tyto podniky se obracejí na potravinářské společnosti, aby si objednaly potřebné produkty, a ty je začnou připravovat, balit a distribuovat přímo do podniků, které si je objednaly.
Monouso: osvědčená kvalita a bezpečnost pro vaše podnikání

Pokud uvažujete o zahájení podnikání v oblasti stravovacích služeb, potřebujete kvalitní obaly, abyste zachovali vlastnosti a čerstvost potravin.
V našem internetovém obchodě Monouso naleznete řadu opakovaně použitelných, jednorázových nebo biologicky rozložitelných obalů, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje potřebám vašeho podnikání.
Nádoby, které dostanete v našem obchodě, jsou vyrobeny z odolných produktů pro typické použití v restauraci.
Mezi výrobní materiály patří: plast, výlisky z cukrové třtiny, hliník, lepenka, kukuřičný škrob PLA a pěna FOAM.
Tyto nádoby lze zakoupit s víčky, která zajišťují hermetické uzavření.
ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ
Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.
Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.
Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.
Legitimace: Consentimiento del interesado.
Zodpovědný: Envalia Group, S.L.
Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy