fbpx

Webové stránky s vínem, 13 nejlepších míst, kde koupit víno

Páginas web de vinos, los 13 mejores sitios donde comprar

Webové stránky s víněm denně výrazně usnadňují práci tisícům restauratérů, ale jak najít tu správnou?

V tomto příspěvku si prohlédneme 13 nejlepších webových stránek, kde si můžete koupit víno online.

Do tohoto seznamu jsme chtěli zařadit ty nejlepší z hlediska poměru ceny a kvality. V tomto článku najdete také adresy webových stránek s vínem na všech místech, o kterých budeme hovořit, abyste si mohli produkty snadno zakoupit.

Objevte nejlepší webové stránky o víně

Objevte nejlepší webové stránky o víně

Na internetu najdete nepřeberné množství webových stránek o víně. Co však zaručuje, že jsou nejlepší? Zde je 13 nejlepších webových stránek o víně, které mají co nabídnout s cenovou výhodností a jednoduchostí, kterou chcete. Odhalte své víno a pohodlně se usaďte a přečtěte si tento článek!

1 – A Por Vino

A Por Vino je jednou z nejlepších internetových stránek s vínem , která nabízí široký výběr vín. Nabízí jak relevantní informace, jako jsou novinky o lahvích vína, které spravuje obchod, nebo seznam jejich nejprodávanějších produktů. Má také prodejnu, kde nabízí lahve vína různých značek, které lze zakoupit až se 70% slevou.

Webové stránky: http://www.aporvino.com/es/

2 – Bodeboca

Bodeboca je další webová stránka o víně, kterou doporučujeme. Má rozmanitou sbírku nejlepších lahví vína podle jednotlivých druhů. Výrobky můžete najít také podle cenového rozpětí, které chcete zaplatit.

Nabízí různé slevy na vybraná vína, a pokud si předplatíte nabídku prémiové dopravy, nebudete muset platit za doručení do restaurace.

Webové stránky: https: //www.bodeboca.com/

3 – Soukromé vinařství

Webové stránky Bodega Privada nabízejí široký a rozdělený katalog s nejnovějšími lahvemi vína, které přišly do obchodu. Z tohoto důvodu jsme jej zařadili na 3. místo v žebříčku webových stránek s vínem.Dále zde naleznete informace o nejprodávanějších produktech a zajímavosti o obchodě.

Webové stránky: http: //www.bodega-privada.com/es/

4 – Dekantujte ji

Decántalo je další možností internetových stránek s vínem, kde si můžete koupit víno online, zejména pokud hledáte láhev španělského vína. V jeho nabídce najdete lahve destilovaných a šumivých vín různých značek. Další výhodou Decántalo je, že můžete získat slevy na své nákupy, pokud stránku doporučíte svým přátelům a rodině.

Webové stránky: http: //www.decantalo.com/es/

5 – Gourness

Gourness je jednou z ideálních webových stránek o víně pro milovníky vína a slev. Na jejich stránkách můžete například získat slevy při nákupu tří nebo šesti lahví vína.

Tento obchod nabízí svým zákazníkům poradenství prostřednictvím aplikace WhatsApp nebo telefonicky, takže proces výběru vína je blízko zákazníkovi a snadno najde typ vína, který nejlépe vyhovuje tomu, co hledá.

Jako výhodu zdůrazňuje, že nabízí nejen vína uznávaných značek nebo speciální edice. Na svých stránkách také věnuje část nabídce vín z malých vinic.

Webové stránky: https: //www.gourness.com/

6 – Lavinia

Lavinia je jednou z nejlepších internetových stránek s vínem, protože nabízí své služby prodeje vín veřejnosti již více než 20 let. Stránky mají jednoduchý a přehledný design, který usnadňuje nalezení hledaného vína.

Nabízí vynikající ceny a přeprava zakoupených produktů je velmi bezpečná, s cílem, aby lahve dorazily neporušené do vašich rukou.

Webové stránky: https: //www.lavinia.es/es

7- Můj sommelier

My Sommelier je jednou z webových stránek o víně, kde najdete mnoho informací o jednotlivých druzích a značkách, které existují na trhu.

Kromě toho vám nabídnou návrhy vín z obchodu, nejprodávanější značky vín a vína, která mají v nabídce během dne.

Webové stránky: http: //www.misumiller.es/

8- Všechna vína

Todo Vino je jednou z nejlepších online vinoték, která nabízí rozsáhlý vinný lístek od červených vín až po šumivá vína. Také vám řeknou, které láhve vína se nejlépe prodávají.

Na druhé straně má sekci exkluzivních a nových vín, která potěší ty zákazníky, kteří milují víno a touží ochutnat nové a kvalitní produkty, a sekci věnovanou lahvím vína v ceně do devíti eur.

Webové stránky: http: //www.todovino.com/

9- Vezměte si vína

Kromě rozsáhlého katalogu vín má Tome Vinos také malý seznam lahví speciálních vín z El Bierzo. Obsahuje také přehled nejnovějších vín na trhu a nejprodávanějších vín, což je ideální sekce pro ty, kteří nevědí, jaké víno si koupit.

Webové stránky: http://www.tomevinos.com/

10 – Vila Viniteca

Vila Viniteca je další působivou webovou stránkou o víně, protože nabízí zákazníkům podrobné poradenství ohledně všech informací, které chcete vědět o svém oblíbeném nápoji, od vinařství, kde se vyrábí, až po ideální kombinaci s danou lahví.

Nabízí také informace, jako jsou návrhy vín dne, informace o vinařských klubech a plánované ochutnávky.

Webové stránky: http://www.vilaviniteca.es/es/inicio

11- Vinissimus

Vinissimus je zařazen mezi nejlepší stránky o víně, protože obsahuje kompletní katalog s nabídkami, novinkami a výběrem vín.

Má také sekci, v níž se během dne oceňují nejlepší láhve vína jednotlivých druhů.

Webové stránky: http://www.vinissimus.com/es/

12- Vinorea

Vinorea je webová stránka o víně, jejíž služby jsou hodnoceny jako jedny z nejrychlejších a nejlépe zabalených na trhu. Nabízejí online poradenství, které je ideální pro zákazníky, kteří mají pochybnosti o tom, jaké víno se nejlépe hodí k jejich pokrmům a pro jakou příležitost ho kupují.

Webové stránky: http://www.vinorea.com/

13- Vinoselección

V neposlední řadě je zde Vinoselección. Na těchto webových stránkách s vínem si můžete koupit lahve vína uspořádané podle druhů nebo značek. Další možností je koupit si je podle toho, jaké jídlo se k nápoji hodí.

Webové stránky: https://www.vinoseleccion.com

Proč nakupovat na webových stránkách o víně?

Proč nakupovat na webových stránkách o víně?

Nákup na webových stránkách s vínem má mnoho výhod, od cen až po dopravu produktů. Pravdou je, že je to výborná alternativa, pokud nemáte čas jít do obchodu a koupit si víno, nebo v případě, že neseženete víno podle vašeho výběru. Z Monouso vás zveme k vlastnímu průzkumu, pokud si přejete, a k hledání mezi různými webovými stránkami o víně, které vás povzbudí k nákupu

Nejlepší ceny a nabídky

Nejlepší na webových stránkách s vínem je, že náklady na produkty nejsou tak vysoké jako v kamenném obchodě, je to skvělý způsob, jak mít dovážená vína za cenu místního trhu.

Je to proto, že tyto obchody nemusí platit nájemné ani základní služby, jako je elektřina nebo voda, takže na výrobcích tolik nevydělávají. To znamená, že pokud si chcete koupit několik lahví vybraného vína, nebude to tak drahé jako nákup několika lahví vína v kamenném obchodě nebo na různých internetových stránkách s vínem.

Tipy pro nakupování na nejlepších webových stránkách s vínem

Tipy pro nákup na nejlepších webových stránkách s vínem

1 – Zaregistrujte se k těm, které se vám líbí nejvíce

Přihlaste se k odběru webových stránek o víně, které máte nejraději, a budete mít jistotu, že vám budou e-mailem zasílány novinky a propagační akce týdne. Nebudete se tak muset každý den přihlašovat a hledat výhodné nabídky.

2 – Porovnání nabídek a cen

Nikdy nevíte, kdy najdete lepší nabídku než ostatní, a to je nejlepší způsob, jak to udělat. Prohlédněte si několik webových stránek s vínem, porovnejte nabídky a vyberte si tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

3 – Pozor na náklady na dopravu

Měli byste si dávat pozor na klamavé nabídky, protože to, co nezaplatíte v produktu, může být účtováno v nákladech na dopravu. Před nákupem zkontrolujte fakturu, abyste zjistili, kolik vám bude účtováno a zda je nabídka opravdu tak lákavá, jak jste si mysleli.

4 – Věnujte pozornost pověsti webu

Podívejte se na doporučení a komentáře na jednotlivých webových stránkách věnovaných vínu. Mějte na paměti, že bude vždy lepší kupovat lahve vína na webových stránkách, které mají dobré služby, ceny a příznivou pověst. Pravdu o službě poznáte z komentářů na webu.

Nejlepší produkty k pití vína

Nejlepší produkty k pití vína

Při nákupu vína byste měli mít také ty nejlepší sklenice, abyste ho mohli podávat a strávit s ním příjemné chvíle.

Od společnosti Monouso vám nabízíme sekci věnovanou nápojovým sklenicím z materiálů, jako je polykarbonát, kukuřičný škrob PLA, tritan a polystyren. Každá z těchto sklenic má design pro pití různých druhů vína a můžete je zakoupit v jednorázovém, recyklovatelném nebo biologicky rozložitelném provedení.

Kromě materiálů zaručujeme, že jsou všechny speciálně testovány pro přepravu vína. Mají elegantní design a pravdou je, že je obtížné tento typ sklenic skla odlišit pro jeho podobnost. K dispozici jsou také v různých barvách, velikostech, kapacitách a cenách, které vyhovují vašim potřebám.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.