fbpx

CPLA

qué es el CPLA

Plastové obaly CPLA jsou vyrobeny z kyseliny polymléčné (PLA), bioplastu získávaného z obnovitelných zdrojů, jako je kukuřičný škrob. Jsou ekologickou alternativou k polypropylenu (PP) a v životním prostředí se snadno rozkládají, aniž by způsobovaly jakékoli potíže.

Co je CPLA?

Plastové příbory CPLA jsou kompostovatelné a biologicky odbouratelné, což z nich činí ekologickou alternativu tradičních plastových příborů. Jsou také odolnější vůči vysokým teplotám než běžný plast PLA, takže jsou vhodnou volbou pro přípravu horkých pokrmů. Plastové příbory CPLA jsou odolné a opakovaně použitelné a jsou vynikající volbou pro restaurace a cateringové akce.

Jaké nádobí můžeme z plastu CPLA vyrobit?

Z plastu CPLA lze vyrobit celou řadu stolního nádobí, včetně talířů, misek, pohárů, příborů a dokonce i podnosů. Lze z něj také vyrobit dekorativní předměty, jako jsou podtácky a ozdoby na stůl.

Výhody materiálu CPLA

Vyrábějí se z kukuřičné mouky nebo škrobu a představují udržitelné a ekologické řešení. Tato ekologická služba je obnovitelným zdrojem, jehož výroba výrazně snižuje emise CO2. Mezi mnohé výhody patří např

  • Pevné a odolné
  • Odolávají vysokým teplotám
  • Ideální pro použití v horkých pokrmech
  • Vydrží až 90 dní
  • Biologicky odbouratelné

Tento příbor je šetrnější k životnímu prostředí a nabízí udržitelnější alternativu. Lze je také až 25krát umýt, takže jsou ideální pro opakované použití.

Často kladené otázky

Co je CPLA?

CPLA je zkratka pro krystalický PLA, který odolává teplotám až 45 °C. CPLA je kompostovatelný a biologicky odbouratelný a po dokončení procesu krystalizace již není průhledný a stává se neprůhledným bílým materiálem.

Výhody CPLA

Kromě toho, že jsou alternativou k plastovým příborům, jsou 100% trvanlivé, biologicky odbouratelné a odolné vůči vysokým teplotám.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.