fbpx

Dotace na otevření baru

Vlastnictví baru nebo restaurace ve Španělsku je jedním z nejvýnosnějších podniků, které využívají přeplněnosti turistů, problémem je, že vyžaduje dobrou investici. Naštěstí existují finanční dotace, s nimiž lze sen proměnit ve skutečnost, což je vynikající možnost? získat některé z dotací na otevření baru.

Granty nebo dotace na otevření baru, vše, co potřebujete vědět:

Španělsko je jednou z ideálních evropských zemí pro otevření restaurace nebo baru – ne nadarmo patří k národům s největší hustotou těchto podniků – vysvětlení? vynikající klima, velký masový cestovní ruch a především lidé, kteří si umí užívat volný čas, zkrátka je zde spousta argumentů, proč se přidat k podnikatelům, kteří chtějí realizovat myšlenku vlastního lokálu.

abrir bar

Pomozte otevřít bar:

Jakkoli je to příznivé, začít s tímto podnikáním není snadné, zejména pokud vám chybí kapitál; naštěstí ve Španělsku existují podpory, dotace na otevření baru a finanční nástroje, které vám umožní začít bez prodlení, jde o to, abyste první krok udělali s určitou jistotou.

Vzhledem k tomu, že většinu podnikatelské struktury v zemi představují malé a střední podniky, které jsou napojeny na početný režim samostatně výdělečně činných osob, nebude složité získat různé dotace na zahájení podnikání, ale kde začít?

Základní faktory při otevírání baru nebo restaurace:

Po specifikaci typu podnikání a jeho co nejpodrobnějším popisu je dalším krokem k realizaci myšlenky otevření baru určení jeho umístění, a to tak, že charakteristiky prostředí jsou zásadní nejen pro určení stylu podniku, ale také služeb, které mají být poskytovány, nábytku a dokonce i personálu.

Kapitál, zásadní aspekt:

Říká se, že peníze nejsou všechno, v tomto případě ano, a proto je další fází realizace projektu stanovení rozpočtu s odhadem všeho potřebného, od prostor až po nádobí.

– Prostory a vybavení:

Za předpokladu, že nemáte vlastní prostory, pronájem je možnost, takže to bude muset být zahrnuta do rozpočtu částku zálohy, která je obvykle požadována jako záruka; pokud jde o vybavení, každý bar požaduje základní nástroje začít být opět nájem, dobrá strategie.

– Zaměstnanci, povolení a licence:

Kolik lidí bude potřeba, jaké by měli mít specializace, a na základě těchto otázek analyzujte náklady na platy a daňové výdaje; pokud jde o právní náležitosti, bar vyžaduje správce baru, licence a povolení, které se liší v závislosti na lokalitě, a také zvážení pečetí a daní.

Kromě dalších prvků, jako je oblečení pro stravování, které jsou pro personál nepostradatelné.

– Financování:

Po definici a odhadu nákladů následuje volba formy financování, která je bezpochyby rozhodující, protože bez peněz se nelze pohnout kupředu; zde přicházejí na pomoc podnikateli, který nemá vlastní kapitál, dotace na otevření baru a další druhy pomoci.

Dotace a granty na otevření baru:

Malé a střední podniky jsou ve Španělsku stále aktivní, což je možné díky existenci dotací a podpor, které státní orgány poskytují malým a středním podnikatelům na různých státních úrovních, z nichž nejvýznamnější vynikají:

  • Podpora pro místní iniciativy: v rámci hledání výhod pro projekty, které se stanou zdrojem zaměstnanosti, vypracovává každá španělská autonomní oblast vlastní pokyny.
  • Bonusy pro zaměstnance: ideální při přijímání zaměstnanců, zejména pokud se jedná o mladé zaměstnance, protože získáte více výhod.
  • Prémie v sociálním zabezpečení: u tohoto plánu je stanovena na jeden rok pevná sazba 50 eur pro výplatu osob samostatně výdělečně činných.

Proč jsou dotace na otevření baru tou nejlepší volbou?

Jednoduché, je to pomoc dát do služeb nezaměstnaných lidí, myšlenka je sloužit jako impuls k realizaci svých podnikatelských projektů, tím, nejen získat, že se mohou stát samostatně výdělečně činnými, ale to podporuje vznik nových pracovních míst.

Jak tyto granty fungují? Prostřednictvím fondů s různými cíli– od prostého příspěvku na technickou pomoc až po obecný finanční grant – v němž se příjemce zavazuje udržet zařízení v chodu po dobu nejméně několika let.

Jaké kanály usnadňují financování?

Při získávání potřebných peněz se podnikatel může vydat různými cestami k rozvoji svého projektu; mezi nejvýznamnější patří tyto:

  • Financování oficiálním úvěrovým institutem

Úvěry, které tato banka nabízí, se vyznačují nízkou úrovní úroků, protože se snaží pomoci podnikateli nebo společnosti, jejíž projekt má sociální, ekologický, kulturní nebo inovační přesah, proto pokud se rozhodnete pro tuto alternativu, musí bar splňovat tento profil.

  • Dotované financování:

Jedná se o úvěrové linky, které navrhuje Enisa, agentura španělského ministerstva průmyslu, obchodu a cestovního ruchu, a které jsou bez záruk, takže se stávají velmi dobrou volbou pro začátek; ale to není vše, organizace také nabízí podporu, poradenství a informace.

Crowdfunding, technologický způsob ve službách podnikatelského světa:

Jedná se o mechanismus financování založený na příspěvcích třetích stran, které mají zájem podílet se na konkrétním projektu, a v současné době je po něm velká poptávka.Ve skutečnosti je k dispozici mnoho webových stránek, které se zabývají crowdfundingem.

Jaké dokumenty jsou potřeba k žádosti o grant?

Při otevření baru nebo žádosti o financování je třeba předložit řadu dokumentů, které se sice liší v závislosti na jednotlivých autonomních společenstvích, ale většinou se shodují v:

  • Osvědčení vydané technickou poradenskou společností, které zaručuje, že prostory splňují všechny právní předpisy nezbytné pro provoz baru.
  • Hygienické povolení
  • Zápis do rejstříku živnostníků a obchodních činností.
  • Plán kontroly a analýzy nebezpečí a požáru.
  • Licence pro pracovníky, kteří manipulují s potravinami, pro všechny pracovníky.
  • Daňová solventnost.
  • Návštěvní kniha.
  • Registrace v centru pro pracovníky a v sociálním zabezpečení pracovníků.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.