fbpx

Barové kroužky na ubrousky, jak si vybrat ten svůj

Servilleteros para bar

Když mluvíme o držáky na barové ubrousky, vybaví se nám klasické náčiní, které můžeme vidět na stole v každém baru. Proto u něj často zůstáváme a při výběru konkrétního modelu přehlížíme možnosti, které tento výrobek nabízí. Z tohoto průvodce si jinak vyberete držáky na ubrousky pro bar.

Než začneme mluvit o typech nebo materiálech, musíme nejprve rozlišovat: držák na ubrousky není totéž co zásobník na ubrousky. První z nich obsahuje pouze ubrousky, které si zákazník vezme ručně, zatímco v druhém případě je ubrousek natažen zevnitř na vnější stranu dávkovače (typická kovově vypadající krabička, kterou jsme vždy viděli na stolech v kavárně)

Držáky na barové ubrousky

Držáky na ubrousky Monouso jsou dokonalým nástrojem, který baru umožní esteticky využít potřebu zákazníků (umýt se). Tato možnost vám navíc umožňuje hrát na jistotu: protože slouží pouze jako nádoba na ubrousky, nepoškodí se. Chcete je poznat lépe?

Wooden Cocktail Napkin Holder

Wooden Cocktail Napkin HolderView more

Stejně jako všechny držáky na koktejlové ubrousky, které si nyní prohlédnete, je i tento model určen pro ubrousky 20×20. Ty se vyznačují snadným používáním jak pro provozovatele stravovacích služeb, tak pro zákazníky. Stačí do něj vhodit ubrousky a je připraven k použití a díky bočním prohlubním se velmi snadno drží.

Co se týče designu, není k němu moc co dodat. Už při pohledu na fotografii vynikne její rustikální a hřejivé provedení. Jsou to dvě přídavná jména, která definují vaši firmu?

Bamboo Cocktail Napkin Ring

Bamboo Cocktail Napkin RingView more

Prvním rozdílem oproti předchozímu modelu je, že tento držák na ubrousky je vyšší, takže pokud máte zájem o nástroj, který vám umožní zvýšit počet ubrousků, které můžete nechat k dispozici svým zákazníkům, může to být vaše volba.

Elegance a přirozenost jsou hlavními rysy tohoto designu, který je přizpůsoben podnikům, jež se hlásí k ekologickému modelu. Pokud si navíc přejete eleganci, je k dispozici také v černé barvě. Dokážete si představit, že byste své 100% recyklovatelné ubrousky nabízeli v bambusovém držáku na ubrousky?

Bamboo napkin holder

Bamboo napkin holderView more

Nezměnili jsme materiál, ale zcela jsme změnili styl. Jak vidíte, tuto elegantní variantu lze kombinovat s různými styly. Lze ji dokonce přizpůsobit různým velikostem: ta, kterou vidíte na obrázku, má rozměry 21x21x10 cm, ale existuje i varianta 13,5×13,5×10.

Ano, tento model určený pro ubrousky 40×40 cm je k dispozici také v přírodní barvě.

Ať už potřebujete držák na ubrousky nebo držák na ubrousky, najdete styl, který nejlépe odpovídá estetice vaší restaurace.

Methacrylate Cocktail Napkin Holder

Methacrylate Cocktail Napkin HolderView more

Další možností je dát veškerý důraz na ubrousky a k tomu je nejlepší pořídit si metakrylátový držák na ubrousky, jako je tento. Jsou dostatečně chráněné, aby ubrousky zůstaly v bezpečí, a dostatečně otevřené, aby se k nim zákazníci mohli dostat podle libosti.

Wire Cocktail Napkin Holder

Wire Cocktail Napkin HolderView more

Tyto kovové drátěné kroužky na koktejlové ubrousky jsou variací na čiré kroužky, které jsme představovali dříve. Jsou stejně praktické, stejně jednoduché a dávají ubrouskům o rozměrech 20×20 cm stejný význam. Díky své originalitě jevšak toto nádobí jako stvořené pro cateringy a akce, které vyžadují eleganci.

Zásobníky na barové ubrousky

Přejdeme k druhé možnosti, k nádobí, které umožňuje ubrousky skladovat až do okamžiku, kdy si je zákazník vezme. Pravděpodobně máte na mysli zcela konkrétní model a nyní se vám zobrazí spolu s další řadou možností.

Dřevěný zásobník na ubrousky

Dřevěný zásobník na ubrouskyView more

Určitě si tuto fotografii spojujete s jednou, kterou jste právě viděli. Tento zásobník na dřevěné ubrousky ukazuje, že i prostřednictvím zásobníků můžete vytvořit moderní image, která bude v souladu s vaším podnikáním. Pokud jste si jisti, že je to estetika, která nejlépe vyhovuje vašemu podniku, musíte se jen rozhodnout, zda chcete, aby si zákazník ubrousek natáhl, nebo aby si ho vzal ručně.

Plastic napkin dispenser

Plastic napkin dispenserView more

Černá, červená, modrá, bílá… mít zásobník na ubrousky v barvě, kterou si veřejnost ztotožňuje s vaším pohostinstvím, je velmi důležitou výhodou. Tyto články navíc obsahují model dávkovače Miniservis, takže si můžete vybrat i velikost, která vám nejlépe vyhovuje.

Steel Napkin Ring Dispenser

Steel Napkin Ring DispenserView more

Dostali jsme se k výdejnímu pultu, který jste si jistě představovali, když jste si přečetli nadpis tohoto článku. Ale jak jste si již mohli všimnout na této fotografii, má mírnou odchylku. Přestože u Monouso máte k dispozici typické zásobníky na ubrousky z nerezové oceli, které nejsou barevné, můžete si tyto výrobky zakoupit také v červené a modré bar vě.

Nepřipomíná vám tento držák ubrousků ubrousky “děkujeme za návštěvu”? Odborný název těchto ubrousků je “jednostranné papírové ubrousky se saténovou povrchovou úpravou”, i když je pravděpodobně znáte pod názvem samotného kroužku na ubrousky: “miniservis”.

MaxiServis Dispenser

MaxiServis DispenserView more

A když existují miniservisy, jak by nemohly existovat maxiservisy? Tyto stolní zásobníky z nerezové oceli rozšiřují rozsah svého použití: kromě použití na restauračních stolech jsou ideální pro bar v každém podniku. Obvykle si tento způsob držení ubrousků spojujeme s malou velikostí, ale toto náčiní dokazuje, že praktičnost velkého ubrousku může jít ruku v ruce s praktičností jeho držení.

Odesláno do 48 hodin

Pokud jste se již rozhodli pro model na míru pro vaše podnikání, chybí už jen ta nejjednodušší část: vědět, jakým způsobem budete produkt dostávat. A to je pro Monouso také zárukou.

Balíček dorazí na vámi zvolenou adresu do 48 hodin. Kromě toho je tato přepravní služba zcela zdarma, pokud nákup přesáhne 59 eur.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.