fbpx

Ekologické nádobí

conoce las ventajas de la vajilla ecológica

Ekologické nádobí je ideální, pokud chcete zavést opatření šetrnější k životnímu prostředí a zachovat přítomnost podniku. V tomto smyslu si jeho složení zachovává vlastnosti jakéhokoli nádobí, což usnadňuje jeho použití při různých potřebách stravování.

co je ekologické nádobí?

Ekologické nádobí je prezentováno jako udržitelnější varianta, která má biologicky rozložitelné vlastnosti. Takové nádobí zahrnuje položky, jako jsou talíře z pšeničné slámy, kokosové misky, bambusové dětské nádobí a další. Snižují především znečištění, které vzniká při výrobě běžného plastového nebo keramického nádobí.

V tomto smyslu se při zmínce o ekologickém nádobí hovoří o výrobě bez plynů a chemikálií, které ovlivňují atmosféru. Dbá na životnost nádobí, jeho kvalitu a usnadňuje proces likvidace způsobem, který nezahrnuje znečišťování životního prostředí.

Součásti ekologického nádobí

Jednotlivé prvky, z nichž se nádobí skládá, jsou vyrobeny z biologicky rozložitelných materiálů. To znamená, že sklenice, tácy, misky, talíře a další mají výrobní proces založený na přírodních nebo chemických prvcích, které nejsou škodlivé. Patří mezi ně komponenty, jako jsou např.

  • Dřevěný prach
  • Dřevo
  • Kukuřičný škrob
  • Pšeničná sláma
  • Kokosový ořech
  • Bambus

Výsledkem jsou dřevěné příbory, talíře a sklenice z pšeničné slámy, kompletní bambusové nádobí pro děti. A také kompletní soupravy na jedno použití z kukuřičného škrobu.

Výhody používání ekologického nádobí ve vašem podniku

Každým dnem se stále více provozoven přizpůsobuje ekologickým opatřením, aniž by to bylo na úkor jejich image nebo kvality. V tomto smyslu je ekologické nádobí prvním krokem k udržitelnému přechodu. Mezi jeho výhody patří přátelštější a angažovanější image pro veřejnost. A také úspory ve spotřebě čisticích prostředků a vody, například tím, že se již nepoužívají látkové ubrousky.

Různorodost vzorů a materiálů, z nichž se nádobí vyrábí, zase šetří kapitál. Stejně jako nalezení originálních modelů pro prezentaci jídla. Existují dokonce společnosti, které se věnují vývoji personalizovaného ekologického nádobí, aby dodaly každému podniku jedinečný nádech.

Často kladené otázky

Co je ekologické nádobí?

Jedná se o výrobu bez plynů a chemických látek, které ovlivňují atmosféru.

Jaké jsou výhody používání ekologického nádobí ve vašem podniku?

Mezi výhody patří přátelštější a angažovanější image pro veřejnost. A také úspora spotřeby čisticích prostředků a vody, například díky tomu, že se již nepoužívají látkové ubrousky.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.