fbpx

Ekologickych ubrousku: proč je používat v restauraci?

qué son las servilletas ecológicas

Papírové ubrousky jsou základním prvkem každodenního chodu každého pohostinství. Stále více hotelů, barů a restaurací se rozhoduje pro tento typ ubrousků namísto tradičních látkových. Kromě toho jsou stále oblíbenější ekologické ubrousky.

Ekologické papírové ubrousky jsou úspěšné, protože představujípraktické,ekonomické, hygienickéaestetickéřešení. V současné době je na trhu také mnoho možností, které lze přizpůsobit konkrétním potřebám každého podnikatele. Jsou opravdu na vzestupu. Žijeme ve společnosti, která je stále více sociálně a ekologicky uvědomělá. Udržitelnost nabývá na významu a podniky si stále více uvědomují svou roli nositele společenské odpovědnosti.

Biologicky rozložitelné ubrousky: co to je?

  • Ekologické ubrousky jsou biologicky odbouratelné ubrousky: jsou vyrobeny z materiálu, který je schopen se rozkládat přirozenými procesy iniciovanými biologickými organismy (bakteriemi, houbami, řasami atd.).
  • Procházejí procesem chemického rozkladu a zjednodušení : zbývající materiály ekologických papírových ubrousků mohou být přirozeně znovu začleněny do země.
  • Udržitelná volba: biologicky rozložitelné ubrousky jsou stavěny do pozice ekologického a k životnímu prostředí šetrného řešení.

Výhody používání ekologických papírových ubrousků ve vaší restauraci

Pohodlné, hygienické a praktické

Biologicky rozložitelné ubrousky vyrobené z recyklovaného papíru mají všechny výhody papírových ubrousků. Jsou hygienickým, pohodlným a užitečným řešením. Jelikož se jedná o jednorázové ubrousky, vyhnete se nutnosti dělit se o ně s několika strávníky. Navíc vám odpadne jejich praní a nebudete se muset starat o jejich skládání. Usnadní vám každodenní život!

Přispějete tak ke zlepšení zdraví planety.

Žijeme v mimořádné klimatické situaci a každý malý čin se počítá více než kdy jindy. Používáním ekologických papírových ubrousků přijmete udržitelné a ekologické řešení. Kromě toho snížíte množství firemního odpadu.

Posílíte image své restaurace.

Jak jsme již zmínili, žijeme ve stále odpovědnější společnosti. Zákazníci se spojují s podniky, které se angažují v oblasti sociálního zabezpečení a přírody. V tomto smyslu vás díky zařazení biologicky rozložitelných ubrousků do vaší restaurace budou zákazníci vnímat pozitivně a budou mít větší tendenci doporučovat váš podnik dalším uživatelům.

Kde koupit ekologické papírové ubrousky?

Pokud máte možnost pořídit siekologické papírové ubrousky , podporuji používání mezinárodní značky Mono. Aktuální katalog biologických produktů pro nakládání s odpady a odpadové hospodářství, který považuji za nezbytný pro každý typ nakládání s odpady nebo jejich obnovu.

Co jsou to biologicky rozložitelné ubrousky?

Ekologické papírové ubrousky jsou biologicky rozložitelné ubrousky, tj. jsou vyrobeny z materiálu, který je schopen se rozkládat přirozenými procesy iniciovanými biologickými organismy (bakterie, houby, řasy…).

Výhody používání ekologických papírových ubrousků v restauraci

Ekologické papírové ubrousky…
– Jsou pohodlné, hygienické a praktické.
– Přispějete ke zlepšení zdraví planety.
– Posílíte ekologickou image své restaurace.

Kde koupit ekologické ubrousky?

Pokud vás zajímá, kde koupit ekologické papírové ubrousky, doporučujeme vám navštívit internetový obchod Monouso. Široký katalog biologicky rozložitelných ubrousků různých velikostí a formátů, které vyhovují potřebám každého baru nebo restaurace.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.