fbpx

Food trucky

Gastronomie se přizpůsobila potřebám zákazníků a zavedla nové způsoby, jak uspokojit jejich požadavky. Food trucky se zaměřují na jídlo na kolečkách a mají schopnost být ve správný čas na správném místě a udělat dojem.

Co jsou food trucky?

Food trucky jsou vozidla speciálně upravená k prodeji potravin na ulici. Ve Španělsku jsou známé jako gastroneta, restaurační vůz nebo potravinový přívěs.

Z čeho se skládá podnikání s foodtrucky?

Systém podnikání s foodtrucky je založen na možnosti prodávat jídlo kdekoli. Tím je zajištěna maximální blízkost zákazníkům díky nabídce široké škály receptur. Přestože se vyznačují nabídkou rychlého občerstvení, postupně se stalo módou nabízet v těchto food truccích i gurmánská jídla.

Jaký spotřební materiál potřebuje food truck?

Existuje velké množství food trucků a různých kuchyní, které si lze vychutnat na místě nebo objednat s sebou. Z tohoto důvodu potřebují k provozu širokou škálu spotřebního materiálu…

Nádoby na jídlo s sebou

Kontejnery na jídlo s sebou slouží k bezpečné přepravě potravin, zachování jejich teploty a perfektního stavu. Vyrábějí se z různých typů materiálů, stejně jako tvarů a velikostí přizpůsobených typu potravin.

Kornouty z mastného papíru

Velmi praktický způsob servírování smažených pokrmů, protože nepřenáší tuk, čímž nám zabraňuje potřísnění jídla. Na výběr je široká škála designů, které dodají jídlu styl.

Plastové příbory

Nezbytné pro všechny typy restaurací s jídlem, protože se dají zlikvidovat a díky dávkovačům si zákazníci mohou vybrat plastový příbor, který potřebují.

Stojany na potraviny

Široká škála stojanů na potraviny zahrnuje ocelové košíky pro jednoduchou prezentaci, stejně jako jednoduché nebo dvojité vaničky ideální pro omáčky a dipy. Další možností jsou držáky v podobě mini mlékovarů, mini zásobníků na kostky ledu nebo mini fritéz.

Obaly odolné proti mastnotě

Ty jsou ideální pro menu rychlého občerstvení, jako jsou hamburgery, protože jsou vhodné pro zabalení jakéhokoli typu mastného jídla.

Díky těmto doplňkům bude mít vaše jídlo dokonalou prezentaci a přinese originalitu vaší značce.

V našem slovníku pro gastronomii a pohostinství se dozvíte mnohem více.

Často kladené otázky

Co je to food truck?

Food trucky jsou dodávky a přívěsy upravené k prodeji zpracovaných potravin, ať už rychlého občerstvení, nebo gurmánských pokrmů. Tento podnik se zaměřuje na jídlo na kolech a nabízí své služby na správném místě a ve správný čas, aby byl blíže svým zákazníkům.

Jaké jsou výhody vlastnictví food trucku?

Food trucky jsou vynikajícím podnikáním díky nízkým investicím, mzdovým a provozním nákladům ve srovnání s restaurací. Navíc je lze instalovat v různých částech města, takže pokud nemáte prodejní úspěch, můžete se poohlédnout po lepších lokalitách.

Jaká povolení potřebuje food truck?

1. Povolení k manipulaci s potravinami.
2. Hygienické povolení od Autonomního
3. Schválení jako pojízdné prodejny.
4. Povolení k provozu vozidel.
5. Povolení místního úřadu.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.