fbpx

Latexové rukavice

utilidad de los guantes de latex

Na stránkách latexové rukavice jsou díky své odolnosti a pružnosti velmi užitečným nástrojem při prevenci úrazů. Kromě toho mají vynikající kvalitu a nízkou cenu na trhu.

Složení latexových rukavic

Jsou vyrobeny z přírodního kaučuku, získaného z mízy kaučukovníku, a vyrábějí se v integrální ochranné bariéře. Díky svému složení nabízejí latexové rukavice svým uživatelům větší ochranu a také snadnost při vývoji jejich činností.

Alergie na latexové rukavice

Občas může jejich použití vyvolat reakce u osob alergických na latex nebo s citlivější pokožkou. Mezi nejčastější reakce patří mimo jiné podráždění kůže, kopřivka, astma, nepříjemné pocity v nosní, oční nebo paranazální dutině .

Vlastnosti a použití latexových rukavic

Latexové rukavice, vyrobené k ochraně rukou před kontaminanty, se široce používají v průmyslu a obchodě. Lze je přizpůsobit každé potřebě a jsou k dispozici v široké škále modelů s následujícími vlastnostmi:

  • Umožňují větší pohyblivost a obratnost při vykonávání pracovních činností a usnadňují lepší polohování pracovníka.
  • Nabízí pohodlnou textilní oporu a zvýšenou odolnost proti roztržení, ideální pro manipulaci se zmraženými výrobky, v průmyslovém a úklidovém odvětví.
  • vysokou úroveň odolnosti, ideální pro práce s rizikem pořezání, ale vyžadující citlivost a lepší úchop. Má široké využití v zemědělství a na některých pozicích ve stavebnictví.

Výhody a použití latexových rukavic v pohostinství

Latexové rukavice jsou od svého vzniku široce oblíbené pro svou pružnost a ochranné vlastnosti. Jedno z nejznámějších použití je v pohostinství, zejména při lehkých úklidových pracích, a také při balení ovoce a zeleniny. Mezi jejich velké výhody patří následující:

  • Chrání ruce před pořezáním, infekcemi, biologickými riziky a chemickými produkty.
  • Umožňuje provádět složité úkony s vysokou citlivostí na dotek, obratností a přesností.
  • K dispozici je široká škála modelů, přizpůsobených potřebám každého uživatele a profesní oblasti, ve které se používají.

Pro všechny své výhody zůstávají latexové rukavice jedněmi z nejoblíbenějších jednorázových rukavic na trhu a mají velké využití v průmyslu i v domácnosti.

zjistěte více o našem slovníku pro gastronomii a pohostinství!

Často kladené otázky

Jaké jsou výhody latexových rukavic v pohostinství?

Nejenže chrání ruce před pořezáním, infekcemi a biologickým nebezpečím, ale také umožňují provádět složité úkoly s vysokou mírou citlivosti.

Jaké je složení latexových rukavic?

Jsou vyrobeny z přírodního kaučuku, který se získává z mízy kaučukovníku, a vyrábějí se v podobě všestranné ochranné bariéry. Díky svému složení nabízejí latexové rukavice svým uživatelům vyšší ochranu a také snadnost při vývoji jejich činností.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.