Letní menu pro restaurace, které chtějí vyniknout
Léto je nejočekávanějším obdobím v roce, kdy většina lidí plánuje své cesty do.. většina lidí plánuje své cesty, aby poznala nová města a prožila skvělé zážitky prožít skvělé zážitky.
Léto je bezpochyby také obdobím, kdy do restaurací a hostelů přijíždí velké množství místních, domácích i zahraničních návštěvníků
Letní menu ve vaší restauraci vám umožní vám umožní podmanit si chuťové buňky vašich strávníků jinou gastronomickou nabídkou gastronomická nabídka se liší od obvyklé.
¿Qué encontrarás en este artículo?
S příchodem léta přichází dobré počasí a teplo, začíná období největšího pracovního vytížení a přílivu návštěvníků.
Proto je důležité být připraven poskytovat vynikající služby zákazníkům vynikající služby zákazníkům, jejich spokojenost a jejich návrat.
Je třeba doladit řadu detailů které umožní vaší firmě získat přednost a uznání vlastních i zahraničních zákazníků vlastní a návštěvníci.
Dobrá gastronomická nabídka, příjemné prostředí a nezapomenutelné služby nezapomenutelný servis, to jsou ingredience, které si vaše hosty podmaní strávníky.
Zde se s vámi podělíme o několik důvodů, proč je nutné mít nutné mít letní menu pro restaurace.
Spokojenost zákazníků
Zákazník má vždy pravdu ideální je nabídnout nové letní pokrmy
Tyto pokrmy jsou ideální k jídlu v horkém podnebí. K nim si můžete dát studené pivo nebo sklenku vína studené pivo nebo sklenku vína.
Včetně nových gastronomických návrhy přeruší monotónnost a nabídnou zákazníkům jiný zážitek vašich zákazníků.
Čerstvé produkty
Používání čerstvých a sezónních a sezónní produkty budou vysoce ceněny strávníky.
V létě jsou produkty čerstvě sklizené jsou čerstvě sklizené a poskytují barvy, chutě a vůně, které se v jiných produktech nevyskytují v jakémkoli jiném ročním období.
Jídelníček, který zahrnuje sezónní zahrnuje sezónní suroviny – je synonymem čerstvosti a kvality pokrmů.
Eliminujte nádobí
Sestavení a zařazení letního menu menu je snadný způsob, jak eliminovat pokrmy. Začněte s těmi, které se nepodařilo přijetí, ve které jste doufali, nebo – protože jsou mimo sezónu – sníží vaši cenu snížit vaše zisky.
Je důležité, abyste bilance. Neudělejte chybu, že je všechny vyřadíte, bylo by to jako otevřít novou restauraci nová restaurace.
Zachovejte úspěšnost pokrmyv menu a umocnit zážitek se sezónními pokrmy.
Inovujte
Vytvářejte nové pokrmy, jedinečné ve vaší oblasti, abyste překvapili své zákazníky.
To je výhoda, kterou můžete využít v letním menu své restaurace restaurace.
Představení inovativních inovativní pokrmy s přísadami, které nabízejí nové chutě, překvapí vaše hosty a.. své zákazníky a odlišíte se od konkurence.
Marketing
Jedná se o jeden z nejdůležitějších důležité před zařazením nových letních jídel do jídelního lístku restaurace restaurace.
Prostřednictvím různých kanály, které máte k dispozici, jako jsou sociální sítě, webové stránky, blogy a plakáty; rozvíjejte kampaně na plakáty; připravte kampaně na propagaci nové nabídky.
Tímto způsobem upoutat pozornost vašich zákazníků a sezónních návštěvníků vaší provozovny umístění.
Dodržováním těchto jednoduchých tipů se proces přidávání nových pokrmů do vaší kuchyně zrychlí proces přidávání nových pokrmů do letního menu bude jednodušší a umožní vám vyniknout nad ostatními odlišit se od konkurence.
Jasné strategie povedou k uživatelsky přívětivějšímu a přehlednějšímu systému a rychlý proces.
Sezónní potraviny
Načasování je velmi důležité při definování jídel, která budou součástí letního menu menu.
Je třeba vzít v úvahu optimální stav složek přísady, snadný přístup k nim a náklady na jejich získání.
Sezónní potraviny budou nejčerstvější a nejkvalitnější ekonomické, zařaďte je do svého jídelníčku.
Méně je více, vybírejte ty nejjednodušší recepty
Sestavení letního menu by nemělo být složité složitý úkol. Nemělo by také vést k radikálním změnám ve vašem podnikání. Je to kývnutí na sezónu.
Vyberte si tradiční pokrmy z vašeho města. Právě ty upoutají pozornost návštěvníků.
Vybírejte pokrmy, které se snadno připravují, aniž byste potřebovali prolomit dynamiku vaší kuchyně. V létě je doba služby je také důležitý.
Vezměte v úvahu počasí pro výběr pokrmu
Dalším klíčovým aspektem pro určení letního menu pro restauraci je klima letní menu pro restauraci je počasí, přizpůsobení menu pro strávníky.
V létě je horko, které vyvolává potřebu potřebu konzumovat menší porce jídla.
Co se týče nápojů, využijte ovoce okamžiku okamžiku.
Mezi oblíbené patří citrusové plody a dostatek vody.
Marine a další marináda
Jak víte, marinování potravin je nezbytné zvýraznit jejich chuť a nabídnout zákazníkům nezapomenutelný zážitek zákazníci.
Marinujte maso se sezónními produkty, zahrnují také místní potraviny.
Podpoříte svou komunitu a nabídnete různé chutě různé chutě pro lidi, kteří přijíždějí na návštěvu.
Je léto: zařaďte sorbety, zmrzlinu a studené dezerty.
Výjimečný okamžik zvláštní chvíle na konci jídla je mezi strávníky vysoce ceněna.
Nabídka v letním menu vaší restaurace nabídku vaší restaurace: sorbety, zmrzliny a studené dezerty, stejně jako sezónní dezerty sezónní ovoce, bude mít na službu vliv.
Všem je horko, nabídněte jim možnost ochladit se ve vaší restauraci restaurace.
Vypracování nabídky jednoduchá, levná a plná chuti je možnost, kterou nabízejí bary, restaurace a restaurační zařízení restaurace a jídelny během léta.
Mezi možnostmi letní menu vaší restaurace zahrnuje:
Léto z tapas
Studené a teplé tapas jsou ideální pro zařazení do letního menu. Zvláště když se mají užívat ve společnosti rodiny a přátel.
Nejvíce osvěžující osvěžující tapas, které si můžete vychutnat během léto jsou:
- Sardinky v nakládané omáčce na rajčatech
- Mušle a smažené smažené
- Sklenice gazpacha
Další možnost v rámci letní menu je nabídnout jídla dne, která mohou uspokojit nejen turisty a návštěvníky, ale také turistům a návštěvníkům, ale také kancelářským pracovníkům, kteří mají nepřetržitý pracovní režim nepřetržitý pracovní režim.
Denní menu je také pro pracující rodiče, kteří nemají čas vařit ve dnech, kdy jejich děti nejsou ve škole dny, kdy jejich děti nechodí do školy.
Další nápady pro letní pokrmy
Saláty z luštěnin, těstovin a rýže jsou další možností, jak zařadit do letního jídelníčku.
Jsou to recepty, které vynikají svěžestí a rychlostí vypracování.
Kromě salátů můžete zařadit pečené kuře s brambory a salátem. Nezapomeňte na grilované maso, ideální pro letní nedělní posezení s rodinou
Příprava jednoduchých receptů receptů za méně než 30 minut není nemožné, pokud máte recept a ingredience k dispozici přísady, které máte po ruce, vám umožní připravit mnoho porcí v krátkém čase.
Zde jsou některé z receptů které můžete zařadit do svého letního menu a připravit je za pouhou půlhodinu:
Zelené fazolky s rajčata, šunka a grilovaná kuřecí prsa
Tato nabídka je velmi rychlá připravit, je třeba fazole uvařit na fazolky si uschovejte a před podáváním je ohřejte se sofritem.
Na jiné pánvi uvařte kuřecí prsa kuřecí prsa, předem marinovaná. Při podávání naaranžujte jednotlivé přípravky přípravy na velkém talíři se zelenými ozdobami.
Kari marináda s grilovanou cuketou
Jedná se o rychlé a lehké zeleninové menu.
Připravuje se tak, že se zelenina předem marinuje nakrájená zelenina. Před podáváním se položí na velmi rozpálenou pánvičku, dokud není jejich propečení dokonalé vaření je dokonalé.
Vepřová panenka s pak choi a zelenina
Soté v tomto seznamu rychlých receptů nemohou chybět orientální, jsou snadné, chutné a čerstvé na přípravu, chutné a čerstvé.
Příprava tohoto receptu jednoduché, stačí jen osmažit zeleninu a vepřové maso.
Peppers plněné masem a sýrem se salátem
Jeden z receptů nejoblíbenější a nejjednodušší na přípravu.
Na talíř položte otevřené papriky. Naplňte je vařeným masem a sýrem.
Nechte je v troubě, dokud sýr se zapeče. Snadné a velmi rychlé jídlo.
Smažené hovězí maso a brokolice
Rychlý, snadnýa chutný a chutné.
Připravuje se podušením brokolice brokolici a další zeleninu spolu s telecím masem, dokud není uvařené.
Krokety z rýže
Příprava této varianty je velmi snadná, stačí jen připravit těsto s rýží vypracujte těsto z rýže, kterou jste si odložili z předchozího večera.
Přidejte ingredience podle vlastního výběru, maso, kuře nebo rybu, kuřecí maso nebo ryby.
Smažte je ve velmi rozpáleném oleji a za necelých 20 minut si můžete pochutnat na minut si budete moci pochutnat na šťavnatých kroketách
Pikantní rýže mexická s grilovanou vepřovou kotletou
Tuto přílohu lze připravit předem alze ji a lze je uchovávat v chladničce.
Pikantní rýže se podává s grilovanou vepřovou kotletou.
A tady je naše várka nápadů. Líbily se vám? Ano? Tady je návrh: podívejte se na naše webové stránky Monouso . Pokud vám kromě dobrých receptů můžeme poskytnout i dobré materiály, proč to ignorovat?
Užijte si léto!
ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ
Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.
Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.
Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.
Legitimace: Consentimiento del interesado.
Zodpovědný: Envalia Group, S.L.
Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy