fbpx

Jednorázové ubrusy aneb příchod 21. století do firem

Co jsou to jednorázové ubrusy a jak fungují?

Před jednorázovými ubrusy se v hotelech a restauracích používaly látkové ubrusy. Jednorázový ubrus, známý také jako papírový ubrus, je výrobek na jedno použití, který lze použít i v běžném životě.

Tyto ubrusy jsou druhem technické textilie, která vzniká fyzikálním nebo tepelným spojením vláken, aniž by prošla tkalcovským stavem. Tyto materiály se vyznačují tím, že jsou poměrně měkké, pružné, velmi lehké a stoprocentně recyklovatelné a že mají všestranné využití ve více průmyslových odvětvích.

Velký podíl na věhlasu, který tyto ubrusy mají, má skutečnost, že je lze přizpůsobit a přizpůsobit tomu, čeho chcete dosáhnout. Můžete tak vyzdobit stoly vzory, které se vám líbí nebo které mají co do činění s estetikou prostor.

Jak fungují jednorázové ubrusy?

Jejich fungování není nic složitého, a přestože nemusíte chodit do čistírny pokaždé, když se ušpiní, nabízejí profesionální přístup. Jediné, co musíte po jejich pořízení udělat, je ozdobit jimi požadovaný stůl a po jejich použití je zlikvidovat. Tento typ ubrusů lze použít v:

  • Ubrusy pro restaurace
  • Ubrusy na akce
  • Ubrusy na večírky nebo oslavy
  • Ubrusy pro catering
  • Stojí za zmínku, že v dnešní době se kromě námi zmíněných způsobů použití hojně využívají také ve zdravotnictví.
  • V sanitární a hygienické oblasti lze tyto netkané textilie použít na výrobu plášťů, masek, návleků na obuv atd.

Jaké jsou jejich výhody oproti textilu?

Pro začátek byste si měli uvědomit, že tyto jednorázové ubrusy nelze prát, protože by se staly mnohem křehčími nebo by se rozpadly. Když se na to podíváte tímto způsobem, můžete ušetřit prací prostředky a čas, protože nemusíte čekat, až uschnou nebo něco podobného. To jsou další výhody:

Jeho ekonomická cena

Je možné, že vaše firma prochází špatným obdobím a vaše příjmy se snížily. Papírové ubrusy jsou ideální pro překonání těchto okolností, protože budete moci tyto ztráty trochu kompenzovat. Ve srovnání s látkovými ubrusy můžete použitím netkaných ubrusů ušetřit spoustu času a peněz.

Jsou na jedno použití

Jak jsme již řekli, protože jsou jednorázové, můžete je po použití bez problémů zlikvidovat. A co je nejlepší, můžete je vyhodit do kontejnerů na recyklovatelné materiály, takže přispějete svým dílem.

Mají širokou škálu designů a lze je přizpůsobit.

Jednorázové ubrusy jsou vyráběny velmi jednoduchým způsobem spolu s poutavými barvami nebo vzory. Díky tomu budou vaše prostory vypadat mnohem lépe z estetického hlediska a navíc si je můžete přizpůsobit podle svých představ, pokud si to budete přát. Pokud na ně chcete například umístit logo své společnosti, můžete tak učinit.

Nebudete je muset udržovat

Látkové ubrusy by se měly čas od času udržovat. Buď je odnést do čistírny, aby se obnovil jejich vzhled, nebo je žehlit, aby se zabránilo pomačkání, což by se mělo provádět často. Papírové ubrusy toto nepotřebují, takže ušetříte část nákladů na údržbu.

Jak vidíte, používání jednorázových ubrusů může pro váš podnik znamenat velké věci. Chcete, aby váš podnik vypadal skvěle a zároveň ušetřil peníze? Pak je tento výrobek to, co potřebujete.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.