fbpx

Nápady na oslavu narozenin venku: nejbezpečnější způsob!

cumpleaños al aire libre

Oslava narozenin venku je v současné situaci stále nejbezpečnější možností. Ať už slavíme oslavu pro děti, nebo pro dospělé, budeme mít jistotu bezpečnějšího prostředí. Kromě toho nám venkovní oslavy nabízejí mnoho možností, jak uspořádat nezapomenutelnou party

Proč je dobré oslavit narozeniny venku?

V souvislosti s pandemií jsme byli nuceni změnit způsob oslav a vztah k ostatním. Oslava narozenin venku, s malými skupinami lidí a s řadou opatření nám umožní užít si tak důležité datum se zárukou.

Kromě používání masky se doporučuje podávat občerstvení a jídlo na samostatných talířích, nejlépe jednorázových, aby se maximalizovala hygiena. Jednorázové nádobí nám také ušetří práci: to vše jsou výhody. Aby nedošlo k záměně, doporučujeme označit každou sklenici nebo talíř nebo použít plastové popisovače, které se také zdobí.

Pokud se chystáme využít služeb dodavatele stravy, musíme zajistit, aby dodržoval všechna hygienicko-sanitární opatření. Pro zvýšení bezpečnosti je vhodné, aby nádoby, stolní prádlo, ubrousky a nádobí byly jednorázové. K dispozici je široká škála modelů nádobí všech barev, materiálů a designů, které vyhovují našim potřebám. Můžeme si tak vyzdobit večírek podle svých představ s klidem a pohodlím, které nám poskytují jednorázové nádoby. Hledejte spolehlivé a kvalitní služby, jako jsou ty, které nabízíme na monouso.com.

Žádné narozeniny bez dortu. Musíme se vyvarovat sfoukávání svíček a zpívání “Happy Birthday”, protože virus se přenáší vzduchem. Abychom dodrželi tuto tradici, můžeme dát svíčku do oslavencovy porce a sfouknout ji v dostatečné vzdálenosti od hostů. Osoba pověřená podáváním dortu by měla být maskovaná, s vydezinfikovanýma rukama a na talířích na jedno použití.

Nápady na venkovní narozeninovou oslavu

Kde oslavit narozeniny venku? V závislosti na našem rozpočtu a potřebném prostoru existuje mnoho možností. Přírodní prostory jsou jedním z nejlepších venkovních míst pro oslavu narozenin. Jen musíme dávat pozor, abychom po večírku zanechali vše čisté a uklizené . Kontakt s přírodou nám dodá další atmosféru naší party

Dobrým nápadem je také dům se zahradou nebo terasou, zejména pokud jsou skupiny hostů nyní menší. Můžete tak uspořádat tematickou a barevnou party a mnohem lépe kontrolovat prostor a aktivity.

Venkovní narozeniny s dětmi se mohou konat v parku s houpačkami, pokud je přístupný veřejnosti. Požádejte o spolupráci další dospělé, aby vám pomohli zajistit, že vše proběhne hladce a děti si budou hrát bezpečně.

Existuje spousta míst, která si můžete pronajmout s možností cateringu, nebo si můžete prostě jen pronajmout prostor. Pokud se narozeniny konají v létě a s bublinou nebo stabilní skupinou, která žije pohromadě, je jedním z nejlepších nápadů na venkovní narozeninovou oslavu párty u bazénu.

Skvělým nápadem je připravit pro hosty zdvořilostní tašku s hydroalkoholickým gelem, náhradní maskou a jednorázovým nádobím, které je již označené nebo opatřené samolepkou se jménem. Je to detail, který má význam a který vám také pomůže s hygienickými opatřeními.

Oslava narozenin venku je nyní více než kdy jindy skvělou volbou. Při dodržování opatření a používání jednorázového nádobí si oslavu užijeme se zárukou a v klidu.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.