fbpx

Nové profese v pohostinství v roce 2023

V pohostinství přicházejí nové profese pro rok 2023. Tuto změnu pohání technologie. Dnes již hovoříme o umělé inteligenci, robotech a NFT aplikovaných na zlepšení odvětví pohostinství.

S nástupem technologických inovací téměř ve všem nezůstalo toto odvětví stranou transformace. Naopak se velmi rychle učí, co všechno může digitální věk přinést pro zlepšení podnikání.

Představíme vám nové profese pro rok 2023, které budete potřebovat v závislosti na charakteristice baru nebo restaurace, kterou provozujete. Ruku v ruce s nimi jdou velmi užitečné nástroje, které vaše podnikání v pohostinství posunou na nejvyšší úroveň.

Objevte nové profese pro rok 2023 v pohostinství

Tyto nové profese pro rok 2023 přišly s technologiemi, ale také kvůli potřebě obnovy odvětví. Cílem jejich přijetí je ukázat modernizované pohostinství, které přináší nové formy služeb.

Každá z těchto profesí má pro podnik svůj přínos. Specialisty v těchto oblastech je třeba vybírat podle konkrétních požadavků každého baru nebo restaurace.

Rozsah každé z nich je velmi rozmanitý a zaměřuje se na různé oblasti. Některé z nich jsou:

Chief metaverse officer

Tato profese se začne stále více objevovat ve všech oblastech podnikání. Osoba, která má na starosti péči o zkušenosti uživatelů se značkou.

  • Zohlední digitální strategii podniku.
  • Budou analyzovat, jaký vztah k němu mají zaměstnanci i spotřebitelé. Metaverze se rozrůstá a interakce se zákazníky může probíhat v reálném i virtuálním prostoru.

Technici a programátoři pro tisk potravin

S nástupem 3D tisku v potravinářství bude velmi užitečné mít specialistu v této oblasti. Technici zabývající se tiskem potravin mají na starosti vytváření nových verzí jídel a originálních pokrmů pro strávníky.

Specialisté na programování se zabývají různými oblastmi. Robotika pro obsluhu zákazníků a virtuální restaurace pro zadávání objednávek jsou příklady toho, čím mohou tito odborníci přispět tomuto odvětví.

Kuchaři specializující se na mezinárodní jídla

Díky internetu a globalizaci se můžeme dozvědět o stravovacích zvyklostech v kterékoli části světa. Zákazníci si mohou objednat mezinárodní kuchyni, nebo jim může být nabídnuta tak, aby se odlišila od konkurence.

Biotechnologové

Biotechnologie a kontrola kvality potravin je v dnešní době nezbytností. Bude nutné spolupracovat s odborníkem, který zkontroluje dobrý stav a kvalitu surovin použitých k přípravě jednotlivých pokrmů.

Tvůrci obsahu

Význam webových stránek, sociálních médií a elektronického obchodování v dnešní době roste. Tvůrci obsahu jsou skupinou profesionálů z různých oblastí. Mezi ně patří copywriteři, designéři a specialisté na SEO.

Profese pro rok 2023 jsou jasné. Vycházejí z technologie, která se zcela ponořila do obnovy odvětví pohostinství. Bude nutné s nimi držet krok, abyste nezůstali mimo dnešní náročný trh.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.