fbpx

Papírové tašky pro hotelnictví a gastronomii

ventajas de las bolsas de papel para hosteleria

Papírové tašky pro pohostinství se již nějakou dobu stávají skvělou investicí. Je to zřejmě proto, že se pohostinství rozhodlo zařadit recyklovatelné nebo jednorázové tašky, které neznečišťují životní prostředí.

Jaké typy papírových tašek pro pohostinství jsou k dispozici?

Papírové sáčky pro catering se mohou lišit tvarem a velikostí podle účelu použití. Je však důležité si uvědomit, že většina z nich je vyrobena z “kraftovéhopapíru . Stejně tak, bez ohledu na jejich tvar nebo velikost, patří mezi jejich výhody následující:

  • Jsou recyklovatelné a opakovaně použitelné.
  • Lze je přizpůsobit.
  • Dobrý poměr ceny a kvality.

Pokud navíc vytváříte nebo propagujete značku, pomáhají ji popularizovat. V případě stravovacích zařízení mohou být nejběžnějšími typy papírových tašek:

Papírové tašky s uchy

Vyrobené z kraftového papíru, barevné nebo zcela bílé, s velikostí a objemem, které se mohou lišit v závislosti na použití. Co se týče jejich úchytu nebo ASA, je odolný, s chrániči schopnými postarat se o ruce. Lze je rovněž přizpůsobit.

Papírové sáčky bez rukojeti

Ideální pro potravinářský a gastronomický sektor. Tyto papírové sáčky bez rukojeti jsou recyklovatelné, odolné, obnovitelné a opakovaně použitelné. Co se týče jejich velikosti a objemu, mohou se lišit v závislosti na konkrétním případě. Jsou k dispozici v bílé a kraftové barvě.

Papírové sáčky na zip a sáčky Doypack

Ideální pro volně ložené potraviny. Díky kvalitnímu kraftovému papíru a jejich hygienickému a bezpečnému uzavírání budou všechny potraviny v nich uložené dobře chráněny.

Stojí za zmínku, že uzavíratelné papírové sáčky nebo sáčky Doypack (snadno otevíratelné) mohou být také v bílé nebo kraftové barvě. Také velikosti a kapacity se liší podle jejich použití.

Americké papírové sáčky s klínem

Americké papírové sáčky jsou nejběžnější. Jsou známé svou typickou obdélníkovou základnou a velkou objemovou hloubkou. Ve většině případů se tyto sáčky používají k přepravě potravin nebo léků. Jsou však univerzální a pevné.

Papírové tašky se šestihrannou základnou

Ideální pro domácí dodávky nebo přepravu ovoce a zeleniny. Papírové sáčky se šestihrannou základnou mají velký objem a odolnost, navíc jsou recyklovatelné.

Papírové sáčky na pečivo, sendviče a cukrovinky

Papírové sáčky na pečivo, sendviče a zákusky jsou ideální pro skladování výrobků právě vytažených z trouby. Jsou k dispozici v různých velikostech, barvách a potiscích.

Papírové sáčky na hamburgery a netučné chipsy

Uzavřené i otevřené, bílé, v kraftové barvě nebo s potiskem. Papírové sáčky na hamburgery a hranolky vynikají tím, že jsou odolné proti mastnotě, což je ideální pro bezpečnou přepravu.

Papírové sáčky na kávu s průhledným okénkem

Papírové sáčky na kávu a sáčky s průhledným okénkem jsou univerzální, praktické, ekologické a opakovaně použitelné. Navíc se jejich velikost liší podle použití a mohou být potištěné, bílé nebo kraftově zbarvené.

Často kladené otázky

Proč je důležité používat papírové sáčky?

Protože materiál, ze kterého jsou vyrobeny, je recyklovatelný, což snižuje dopad na životní prostředí.

Jaké je skutečné využití papírových tašek?

Lze je použít při více než 100 příležitostech. Mimo jiné v domácnosti, na trhu, na odpadky, do květináčů, na ukládání knih.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.