fbpx

Plastové kbelíky na led: základní průvodce výběrem nejlepší varianty

Plastové kbelíky na led jsou nenápadnými protagonisty každého slušného jídla nebo večera. Koneckonců jsou zodpovědné za udržování ideální teploty nápoje, který zalévá naše pokrmy.

Je logické, že každý podnik má jiné potřeby a vyžaduje řadu návrhů, které je mohou splnit.

Znalost různých materiálů a možností nám umožní vybrat nejvhodnější plastový kbelík na led pro naše služby.

Plastové kbelíky na led: výběr společnosti Monouso

Pokud je něco charakteristické pro výběr plastových kbelíků na led Monouso, pak je to jejich odolný materiál, který umožňuje přizpůsobení, ale také jejich velká kapacita a schopnost udržet teplotu nápoje po celé hodiny.

V našem obchodě najdete širokou škálu možností a materiálů, které se hodí k tomu, co hledáte: různé barvy, tvary a estetiku, které se 100% přizpůsobí stylu vašeho baru nebo restaurace.

Různé materiály, různý výkon

SMMA, polypropylen, SAN, PCTA… Z těchto materiálů jsou vyrobeny naše plastové kbelíky na led. Podívejme se na výhody každého z nich:

SMMA

SMMA je zkratka pro Stirene-Methyl-Methyl-Meta-Acrylate), pryskyřici, která je stejně tuhá jako pevná a odolná. Vyniká tím, že neobsahuje bisfenol A, takže splňuje předpisy pro styk s potravinami. Je také odolný proti poškrábání. Tento materiál zajišťuje tvrdost a odolnost proti povětrnostním vlivům, jakož i průhlednost a tuhost. Více než dost důvodů, proč se rozhodnout pro elegantní, odolné a trvanlivé provedení, které vašim zákazníkům poskytne kompletní zážitek.

Opakovaně použitelný kbelík na led SMMA Transparentní na 1 láhev

Opakovaně použitelný kbelík na led SMMA Transparentní na 1 láhevView more

Polypropylen

Propylen dodává našim plastovým zásobníkům na led několik velmi zajímavých vlastností: neobsahuje BPA a ftaláty. Je také vysoce odolný proti nárazu a poskytuje dokonalou ochranu potravin. Samozřejmě je možné ji použít opakovaně.

SAN

Hlavními vlastnostmi výrobků ze SAN jsou tuhost, pevnost a lesk. Tento kopolymer styrenu a akrylonitrilu nám poskytuje kbelíky na led odolné proti nárazu a rozbití, které zůstávají průhledné a odolné i po letech opakovaného používání a mytí. Není to dokonalá náhrada skla?

PCTA

PCTA je skleněný polymer se stejnou ostrostí a jasem jako sklo. Často se používají pro výrobky značné tloušťky, zejména kvůli jejich odolnosti proti nárazu. Zaručená prvotřídní kvalita a především pohodlí a bezpečnost.

Jak vybrat ideální variantu?

Rozhodnutí závisí na zamýšleném použití plastového kbelíku na led. Pokud jej potřebujete použít pro venkovní provoz, je SMMA ideálním materiálem. Pokud je ve vaší restauraci vysoký obrat, mohou být polypropylenové kbelíky na led tím nejlepším společníkem, který zabrání poškození v důsledku nárazů. Pokud se chcete vyhnout jakémukoli rozbití nebo nárazu, zvolte SAN. Dáváte přednost silnějšímu a robustnějšímu kbelíku na led? PCTA je bezpochyby možností, kterou hledáte.

Máme širokou nabídku plastových kbelíků na led.

A nezapomeňte, že v případě jakýchkoli nejasností je vždy můžete vyřešit díky našemu zákaznickému servisu, který vyřeší jakoukoli otázku s jasným cílem: pomoci vám vybrat možnost, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Můžete se na nás spolehnout! A samozřejmě na našem blogu najdete stovky užitečných článků pro řízení vašeho podniku.

FAQ

Z jakých materiálů jsou vyrobeny kbelíky na led Monouso?

Ve společnosti Monouso používáme k výrobě našich plastových kbelíků na led především 4 materiály: SMMA, polypropylen, SAN a PCTA.

Jak si mohu vybrat nejlepší variantu kbelíku na led pro svou firmu?

Musíte analyzovat své potřeby a stanovit priority materiálů, které je nejlépe splňují: pevnost, odolnost, křehkost, design… Je třeba vzít v úvahu mnoho faktorů.

Jsou všechny kbelíky na led bezpečné pro použití v potravinářství?

Všechny plastové kbelíky na led prodávané společností Monouso jsou samozřejmě 100% kompatibilní s potravinami – bezpečnost je klíčovým faktorem!

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.