fbpx

Papír a potravinářská fólie

descubre más sobre el papel y film alimentario

Ve světě hotelů jsou papír a potravinová fólie neomylné pro skladování a přepravu potravin bez ztráty jejich teploty. Ačkoli se to může zdát jako základ, je to nezbytné pro zachování kvality a výjimečnosti nabízených produktů.

Co je to potravinářský papír a fólie?

Papír a potravinářská fólie jsou výrobky, které byly navrženy k uchovávání, prezentaci a uchovávání jakéhokoli druhu potravin. Lze je také prezentovat jako průhledné obaly, které zakrývají potraviny a zajišťují jejich uchování. Usnadňuje také konzervaci všech druhů potravin, aby se dostaly na místo určení v dobrém stavu.

Druhy papíru a potravinové fólie

Vzhledem k široké škále použití potravinářského papíru a fólie je nutné znát všechny dostupné typy. Je totiž pravděpodobné, že se pro aktuální potřeby nepoužívá ten správný. Ta se může lišit v závislosti na různých faktorech, jako je typ potraviny, její hmotnost, teplota…

Role potravinářské fólie z PVC

Tyto role se vyznačují svou pevností a kvalitou. Jsou ideální pro balení nádob na potraviny, tácků a kompletních talířů.

Potravinářské hliníkové navijáky

Složení těchto cívek se skládá z hliníku a celulózy, což je optimální materiál pro balení potravin. Obvykle je nejvhodnější pro uchovávání lahůdkářských potravin.

Manilské papírové role

Tyto role mají pružnější vlastnosti a jsou vhodné i pro uchovávání a přepravu lahůdkářských potravin, jako je šunka a sýr.

Role manilského papíru

Toto provedení manilského papíru si zachovává vlastnosti rolí a usnadňuje použití u potravin, které vyžadují zabalení, jako je například chléb.

Silikonový papír na pečení

Ideální pro vyšší teploty nebo přípravu pokrmů v troubě, lze jej také použít k uchování teploty potravin.

Papír pro rychlé občerstvení

Jeho hlavní charakteristikou je nemastný materiál, kterým disponuje, buď k balení potravin, které obsahují tuky nebo omáčky.

Papírové kornouty na smažení

Stejně jako Fast Food papír se používají na tučná jídla, jako jsou churros a hranolky. Kornouty usnadňují prezentaci těchto potravin.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.