fbpx

Důvody, proč do své zmrzlinárny zařadit i rozvoz zmrzliny

Restaurace, bary a kavárny již běžně provozují rozvážkovou službu, ale jen zřídkakdy nabízejí ke svým slaným pokrmům také oddělení dezertů. Ještě vzácněji se setkáte s rozvozem výhradně zmrzliny.

Přemýšleli jsme, proč tomu tak je

Pokud restaurační sektor více než potvrdil stabilitu (a vysokou poptávku) po rozvozu do domu, proč se k této iniciativě ještě nepřipojila vaše zmrzlinárna?

V tomto článku vysvětlíme, proč je zavedení služby rozvozu zmrzliny skvělým nápadem, zejména pokud je vaším cílem růst vašeho podnikání a zvyšování příjmů. Jinými slovy, skok do doručování je dalším logickým krokem pro váš podnik

proč do svého obchodu se zmrzlinou zařadit i rozvoz?

Před časem jsme hovořili o nápadech a tipech, jak vylepšit svůj obchod se zmrzlinou. Mezi ně patří neuvěřitelná nabídka chutí, viditelnost v sítích nebo vyváženost cen a nákladů. Nyní můžeme přidat nový nápad na vylepšení zmrzlináren: rozvoz zmrzliny.

kdo by neměl rád zmrzlinu? Kolik lidí si ji chce dát ještě v pátek večer po večeři s přáteli? A v neděli odpoledne s rodinou? Čísla nemáme k dispozici, ale protože se nám to stalo už mnohokrát, jsme si jisti, že je to běžné.

Aby byla dodávka zmrzliny ve vaší zmrzlinárně výhodná, je třeba mít na paměti několik věcí:

  • Zjednodušte svou nabídku: nemůžete nabízet ty trojrozměrné poháry, které korunujete prskavkami. Pokud jde o přípravu jídelníčku pro domácí použití, buďte praktičtí. Vyberte si vany různých velikostí, které jsou kompatibilní s nějakým druhem bezpečného víka (ploché, klenuté atd.).
  • Omezte příchutě na minimum: Jedním ze způsobů, jak kontrolovat náklady, je mít přebytek několika příchutí pro dodávku (namísto toho, abyste měli všechny zásoby o něco větší než obvykle). Jen se ujistěte, že jste vybrali ty nejúspěšnější, a seznam pravidelně obměňujte.
  • Zásadní význam má balení : aby zmrzlina dorazila v perfektním stavu, potřebujete dodavatele plastových nebo kartonových vaniček s víčky. Tyto výrobky jsou odolné vůči chladu a pomohou vám udržet zmrzlinu déle zmraženou.

Podívejme se na několik důvodů, proč byste se měli rozhodnout zařadit službu doručování vašich nejoblíbenějších produktů.

Zmrzlina je jedním z nejoblíbenějších dezertů pro rozvoz: a má jen malou konkurenci

El delivery de helados es uno de los más populares

Ač se to může zdát překvapivé, měli byste vědět, že zmrzlina patří mezi nejvyhledávanější dezerty na rozvozových platformách.

Mnoho restaurací již využívá tohoto taháku a přidává do domácího menu sladké varianty a v mnoha případech je to konkurenční výhoda, díky které si je zákazníci vybírají místo jiných možností – dokonce i levnějších! Nemají však dostatečnou přitažlivost pro někoho, kdo si chce objednat jen zmrzlinu (ledovou tříšť apod.) – to je vaše obchodní mezera!

Rozvozem zmrzliny můžete zvýšit své zisky

Přidání rozvozu zmrzliny ke stávající nabídce na místě je vynikající strategií pro zvýšení zisku. V zásadě již máte vše, co potřebujete: zmrzlinu, nádoby na zm rzlinu a kopečky.

Je pravda, že budete muset přeorganizovat své zaměstnance tak, aby se někteří z nich věnovali objednávkám, které přicházejí po telefonu nebo prostřednictvím aplikace pro doručování, s níž se rozhodnete spolupracovat. Pokud to však zvládnete dobře, nemusíte zpočátku svůj tým rozšiřovat.

Pokud se vám podaří získat pozici preferované volby pro víkendové dezerty ve vaší oblasti, můžete dokonce snížit poplatek za doručení, který aplikace ukládají. Pro začátek je také dobré mít vlastního řidiče, který se stará o doručování všech požadovaných objednávek každých 30 minut

Průměrné náklady na doručení zmrzlinářů, kteří již tuto službu zavedli, jsou vysoké, aby se kompenzovala skutečnost, že tyto objednávky nejsou obvykle příliš velké. Hledejte rovnováhu, abyste neodradili své potenciální zákazníky, ale vždy tak, abyste byli ziskoví.

Rozvoz zmrzliny jako mechanismus pro zvýšení zisku.

Můžete navázat spolupráci s místní restaurací

Nejlepším způsobem, jak zajistit, aby vaše zmrzlinová rozvážková služba byla úspěšná, je uzavřít strategickou alianci s restaurací v oblasti s velkým počtem rozvozů.

Tento obchodní vztah mezi vaším podnikem a barem nebo restaurací vám umožní podávat více zmrzliny a usnadní vám to, protože ji stačí odnést do restaurace k doručení spolu s objednávkou. Náklady na doručení můžete rozdělit rovným dílem mezi obě firmy.

Je to výhodné pro obě strany: díky zařazení vaší lahodné zmrzliny nabídnou mnohem atraktivnější menu a vaše zmrzlinárna se zviditelní u publika, které je zvyklé si ji objednávat.

Rozvoz zmrzliny není složitý

Je paradoxní, že největší problém při rozvozu zmrzliny je právě opačný než při rozvozu potravin: jestliže v druhém případě je nutné zabránit tomu, aby objednávka vystydla, u zmrzliny je zásadní, aby nedorazila rozteklá. Alespoň v rozumných mezích.

Pokud budeme kontrolovat dodací lhůty (omezením oblasti působení) a chránit zmrzlinu správnými nádobami na zm rzlinu a dokonalými mrazicími sáčky pro přepravu, překonáme tuto obtížnou část.

Postup je stejný, jako kdybyste rozdávali hamburgery, jen je rychlejší

  • Připravíte vany s objednávkou
  • Až do doručení je uchováváte v chladu
  • Vy je doručíte
  • kousek dortu!

Funguje to i u vašich konkurentů

analiza a tu competencia para descubrir la eficacia del delivery de helados

Je pravda, že tato služba není u zmrzlinářů běžná, ale ti, kteří tuto výzvu přij ali, získávají od svých zákazníků dobré hodnocení.

To lze snadno potvrdit na libovolné dodací platformě. Pokud prozkoumáte sekci zmrzlináren, zjistíte, že jich je více, než byste si představovali, mají hodně recenzí a dobré hodnocení.

Kromě ověření, že model funguje, vám tento průzkum může pomoci určit, jaké ceny mohou být správné, jaké další produkty můžete nabízet, jaké ceny za doručení byste měli zvolit…

Úspěšné příběhy jsou dobrým způsobem, jak se dozvědět o výhodách rozvozu zmrzliny.

Specializované produkty pro rozvoz zmrzliny

Kromě toho, že potřebujete tu nejlepší zmrzlinu pro doručovací službu, potřebujete také obal, který zaručí, že si zachová všechny své vlastnosti.

Náš internetový obchod Monouso je dodavatelem nepotravinářských potřeb pro zmrzlinárny, který je vám k dispozici pro získání produktů, které potřebujete ve svém podnikání.

Tarrina de helados de cartón

Tarrina de helados de cartón

Naše kartonové vany na zmrzlinu jsou robustní nádoby, do kterých můžete servírovat své objednávky k doručení.

Dodávají se v různých barvách a designech, které odpovídají stylu vaší firmy, a také s příslušenstvím, jako je uzavřené kopulovité víko PET nebo uzavřené ploché víko PET.

Copas para delivery de helado

Copas para delivery de helado

Tyto dezertní kelímky jsou nejprodávanější v naší kategorii plastových kelímků na zmrzlinu. Jsou vyrobeny z polystyrenu a mají nádherný průhledný povrch, který je velmi atraktivní pro prezentaci zmrzliny a sladkých dezertů.

Jsou kompatibilní s víčky na dezertní košíčky, což jsou dokonalí společníci pro bezpečné a hygienické doručování do domácnosti.

Tarrinas transparentes para helados

Tarrinas transparentes para helados

Další alternativou jsou naše průhledné vaničky na zmrzlinu, které dodávají prezentaci zmrzliny eleganci.

Umožňují neustále sledovat příchuť vybrané zmrzliny (velmi užitečné při přípravě objednávky, aby nedošlo k omylu). Jsou vyrobeny z plastu a udržují teplotu výrobku po delší dobu, takže si déle zachovává správnou strukturu.

Portavasos para asegurar tarrinas

Portavasos para asegurar tarrinas

Abyste zajistili bezpečné cestování, je mnohem spolehlivější variantou než jejich stohování jejich přeprava v držácích na nápoje. Tímto způsobem se vana nepřevrhne a ani se nedostane do kontaktu s taškou (což by mohlo způsobit její namočení).

Bolsa kraft para llevar el pedido

Bolsa kraft para llevar el pedido

Pro přepravu celé objednávky jsou skvělým řešením kraftové papírové tašky bez držadel. Ujistěte se, že jsou vany čisté a suché, abyste tašku dostali v optimálním stavu (nezapomeňte na kartonový držák na kelímky).

Můžete využít možnosti personalizovat design svým logem nebo vytvořit samolepky s logem, které vám umožní tašku bezpečně (a stylově) uzavřít.

Nyní máte dostatek informací, abyste se mohli rozhodnout a začít co nejdříve nabízet rozvoz zmrzliny s těmi nejchutnějšími dezerty ve vaší provozovně.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.