fbpx

Take away

qué es el take away

Take away se vztahuje jak na gastronomii, tak na jídlo podávané v restauraci, které se konzumuje mimo restauraci. Jedná se o vynikající systém, který umožňuje provozovnám zvýšit počet obsloužených zákazníků, aniž by musely rozšiřovat fyzické prostory.

jak funguje take away?

Vztahuje se nejen na potravinářské podniky, ale obecně na všechny ty, které se zabývají nákupem a prodejem. Zákazníci obvykle nakupují prostřednictvím online systému a výrobek si vyzvednou v prodejně, která jim výrobek prodala. Jedná se o velmi oblíbený způsob, zejména u lidí, kteří dávají přednost nákupu a konzumaci výrobků jinde.

Spotřební materiál potřebný pro take away

Aby byla zaručena vynikající služba take away, je nutné mít správné příslušenství k balení potravin. Musí být pohodlné, udržovat teplotu, zabraňovat rozlití do vnějšího prostředí a zachovávat prezentaci.

Nejčastěji používaným spotřebním materiálem pro take away je nádobí, sklenice, příbory, nádoby pro take away, kartonové krabice nebo mastný papír, které jsou přizpůsobeny tak, aby nabízely lepší služby a originální design. V tomto smyslu ekologické varianty s přehledem vítězí a představují budoucnost odvětví.

Základní pravidla pro take-away

Pro zahájení podnikání v oblasti take-away je třeba dodržet řadu pravidel, která jsou podrobně popsána níže:

  • Mít provozovnu s vhodnými podmínkami pro přípravu nebo prodej potravin.
  • Zaměstnanci a majitelé musí dodržovat bezpečnostní a hygienické normy při zacházení s potravinami.
  • Dodržovat hygienické povolení, územní rozhodnutí a také všechny předpisy vyžadované v dané lokalitě.
  • Zaregistrujte ochranné známky a patenty, abyste zaručili dostupnost značky, a podpořili tak své podnikání v digitálním prostředí.

Tuto službu lze realizovat ve všech stravovacích zařízeních a restauracích a představuje vynikající možnost rozvoje vašeho podnikání.

Mnoho dalších pojmů najdete v našem Slovníku pohostinství a stravování.

Často kladené otázky

Co je to odnést si?

Je to služba s sebou. V restauracích se jedná o jídlo podávané a konzumované mimo restauraci. Jedná se o způsob, který byl dříve spojován s rychlým občerstvením, ale nyní se uplatňuje ve všech typech restaurací.

Jak funguje take away v restauraci?

Take away v restauracích je praktický a pohodlný systém prodeje a nákupu potravin. Spočívá v tom, že zákazník nakupuje online nebo přímo v restauraci a konzumuje na jiném místě, například doma, v kanceláři a podobně.

Jaký spotřební materiál je pro take away potřeba?

Mezi potřebný spotřební materiál patří talíře, nádoby, krabičky, sáčky, sklenice, příbory, ubrousky a další. Ty musí být snadno přenosné, musí zachovávat teplotu, zabraňovat rozlití a zachovávat estetický vzhled pokrmů.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.