fbpx

5 digitálních gadgetů ideálních pro pohostinství

V pohostinství hrají velmi důležitou roli také technologie. Proto existují některé digitální pomůcky, které usnadňují všechny související činnosti. Tato oblast vyžaduje velkou organizaci, a proto jsou tyto nástroje nepostradatelné. Navíc se velmi snadno používají a lze je přizpůsobit jakémukoli hotelovému provozu.

Co je to gadget v pohostinství?

Miniaplikace je aplikace nebo software, který vám umožňuje spravovat určité činnosti. V oblasti pohostinství je nezbytné organizovat a řídit všechny prvky pohostinství. Může se jednat o jednoduché mobilní aplikace až po komplexní software pro Windows.

Ideální pomůcky pro pohostinství

Tyto digitální přístroje výrazně usnadňují práci v pohostinství. Zde jsou ty nejlepší a nejzásadnější:

Alex, virtuální asistentka

Kuchyně je prostor, kde je třeba pracovat rychle. Alex usnadňuje různé úkoly, jako je sledování problémových kontrolních bodů, zasílání nových informací zaměstnancům. Kromě toho budete moci uspořádat sdělení v jediné zásilce a naplánovat všechny kontroly, které mají být provedeny.

S tímto virtuálním asistentem se už nemusíte stresovat s organizací činností v kuchyni. Proto jsme ji nemohli v tomto příspěvku vynechat.

APIC

Ruční příprava jídelních lístků může být velmi obtížná. Pomocí této aplikace je můžete uspořádat v digitální verzi. Stejně tak si budou moci strávníci vybrat svá oblíbená jídla pomocí zařízení. Můžete dokonce zveřejnit své recepty, aby se strávníci mohli naučit, jak je připravit.

Bankomat a správa hotovosti

Práce v pohostinství vyžaduje velké množství práce s hotovostí. Pokladna Cashology POS 1500 umožňuje snadno sledovat vaše zisky a zároveň udržovat vaše peníze v bezpečí. Pomocí softwaru CashConnect můžete stroj snadno ovládat.

Budete mít přehled o výši příchozích a odchozích příjmů a o všech platbách. Pomocí jediného zařízení můžete mít plnou kontrolu nad penězi vydělanými v podnikání.

Xperia Tablet Z Kitchen Edition

Toto zařízení je dokonalým virtuálním kuchyňským asistentem. Pomocí teploměru iGrill můžete vyhledávat recepty a kontrolovat teplotu pokrmů. Kromě toho si můžete nainstalovat další funkce, které vám budou velmi užitečné. A nejlepší je, že je vodotěsný, takže se nemusíte obávat vlhkosti.

Belkin

Vzhledem k tomu, že používání tabletů je velmi rozšířené, je nejlepším doplňkem stojánek, který vám umožní používat je, aniž byste je museli držet rukama. Zabraňuje také jejich pádu, namočení nebo rozbití. Lze jej umístit na stěnu, aby se lépe kontroloval. Ano, jako když listujete stránkami knihy. Tyto digitální pomůcky usnadňují život zaměstnancům i zákazníkům. Je to nejlepší způsob, jak využít technologie k zefektivnění pohostinských činností. Poskytují bezpečnost a použitelnost ve všech směrech, ať už se jedná o letovisko nebo malou ubytovnu.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.