fbpx

Kryty pro bary s vlastním stravováním

Pokud uvažujete o založení nové restaurace, ale v prostoru není místo, kde byste mohli vařit, nemusíte se obávat. Dnes zjistíme, jaká jídla lze podávat v baru bez kuchyně.

Pokud se v takové situaci ocitnete, tyto tipy vám pomohou překvapit návštěvníky a upoutat jejich pozornost. A samozřejmě jsou to také recepty pro bar bez výčepu.

Pokud nemáte ve svém baru prostor pro instalaci kuchyně, nezoufejte, zde je několik možností, jak si získat zákazníky rychlými a snadno připravitelnými recepty.

Přečtěte si více o stravování pro bary bez kuchyně a o různých možnostech, které můžete zařadit do svého menu, abyste se odlišili od konkurence.

9 nejlepších nápadů pro bary s vlastním stravováním

Bar s vlastním stravováním Kdo říká, že je to omezující?

Bar bez kuchyně nemusí být limitujícím faktorem pro dobrou obsluhu. Jste plně schopni poskytnout svým zákazníkům možnosti, jak si vychutnat chutné občerstvení.

Toasty s kozím sýrem a medem

Jednou z možností přípravy barového jídla bez kuchyně je toast s kozím sýrem a cibulí. K přípravě tohoto předkrmu budete potřebovat bagetový chléb, kozí sýr a med.

Plátky chleba vložte na několik minut do toustovače a během čekání nakrájejte kozí sýr.

Když je chléb hotový, položte na každý plátek toastu plátek sýra a pro zpestření přidejte med.

Tuňákové picadillo pro tyčinky bez vaření

Tuňákové picadillo je ideální alternativou pro rychlou svačinu v tyčince bez vaření.

Mezi ingredience, které budete potřebovat, abyste si mohli vychutnat tento lahodný předkrm, patří: tuňák, vařené vejce, kapary, červená paprika, majonéza, kečup, hořčice, sůl a pepř.

Jediné, co musíte udělat, je nakrájet ingredience na kostičky a dobře je promíchat v míse.

Picadillo můžete podávat na opečeném chlebu nebo se sušenkami.

Tartaletka se sýrem a lososem

Sendviče se sýrem a lososem jsou hvězdami cateringu pro samoobsluhy, protože se snadno připravují.

K přípravě sendvičů se sýrem a lososem budete potřebovat: uzeného lososa, sýrovou pomazánku, tartaletky a několik snítek pažitky.

Postup přípravy těchto občerstvení do barů bez vaření spočívá v tom, že na tartaletku namažete sýr, na něj položíte malý kousek lososa a ozdobíte stužkou pažitky.

Brie s marmeládou, ideální pro samoobslužné bary

Dalším perfektním občerstvením, které můžete zařadit do nabídky samoobslužných barů, je sýr brie s džemem. Tato svačinka je o něco složitější, protože k její přípravě budete muset použít fritézu.

Potřebujete tyto ingredience: sýr brie, malinový džem, rozšlehaná vejce, mouku a strouhanku na těsto.

Příprava je jednoduchá, sýr brie nakrájíte na malé kousky a ty pak obalíte v mouce, vejcích a strouhance. Když kousky sýra obalujete v těstíčku, dejte je alespoň na 10 minut do chladničky.

Zapněte fritézu a vložte do ní velké množství oleje, počkejte, až se rozpálí.

Smažte kousky brie dozlatova, vyjměte obalené kousky z fritézy, položte je na papír, aby se odstranil přebytečný olej, a jsou připraveny ke konzumaci.

Šunkové špízy Serrano

Příprava snadných špízů pro bar bez vaření je úkol, který vám zabere jen pár minut, recept, který – kromě toho, že je osvěžující – je i chutný.

Šunkové špízy Serrano jsou originální a snadno připravitelné občerstvení do baru bez vaření, potřebujete iberskou šunku, meloun, víno a několik lístků máty.

Pomocí speciální lžíce připravte kuličky melounu, vložte je do mísy a macerujte je s vínem.

Poté nakrájejte iberskou šunku na proužky a kuličky melounu obalte dřevěnou špejlí. Na závěr prezentaci ozdobte lístkem máty.

bar bez kuchyně? Sushi!

Sushi je barové jídlo bez kuchyně, které – ačkoli jeho příprava trvá dlouho – je stále jednoduché.

Ingredience jsou rozmanité, lze míchat různé chutě a výsledný produkt bude bezkonkurenční.

Chcete-li si připravit tuto barovou svačinu bez vaření, postupujte podle níže uvedených kroků:

  1. Začněte vařením rýže, kterou připravíte pomocí rýžového octa a cukru. Jakmile je hotová, nechte ji stát při pokojové teplotě.
  2. Lososa nakrájejte na 1 cm silné proužky.
  3. List nori rozřízněte na polovinu, abyste vytvořili roládu.
  4. Hrubou stranou listu nori nahoru položíme na podložku a pokryjeme jej rýží, přičemž na horní straně listu necháme půlcentimetrový nezakrytý prostor, který nám umožní rolku bez problémů uzavřít.
  5. Na rýži přidáme wasabi, proužky lososa a další ingredience, jako je okurka, avokádo a smetanový sýr, aby měl strávník zážitek plný chutí.
  6. Vezmeme podložku a provedeme první otočku v místě, kde se nacházejí ingredience, a pevně přitlačíme, přičemž podložku opatrně zvedáme, dokud není maki uzavřeno.
  7. Rolku rozkrojte na stejné díly, aby se nerozpadla.
  8. Závitky sushi podávejte se sójovou omáčkou.

Doporučením při přípravě tohoto pokrmu pro samoobslužné bary je udělat několik rolek a počkat s jejich krájením až při servírování. Je také důležité uchovávat je v chladu, aby se nepoškodily.

Vaječné tapas s tuňákem

Vaječné tapas s tuňákem jsou ideální svačinou pro letní období, k přípravě této svačiny pro samoobslužné bary budete potřebovat: tuňáka, vařená vejce, majonézu, olivy a ančovičky.

Stačí rozkrojit vařené vejce napůl, odstranit žloutek a smíchat ho s majonézou a tuňákem. Poté vejce naplňte a na ozdobu použijte olivy a ančovičky.

Rolka s lososem a smetanovým sýrem

Rolka z lososa a smetanového sýra je předkrm, který je jednoduchý na přípravu a plný chuti. Budete potřebovat proužky lososa, smetanový sýr a proužky pažitky.

Nakrájejte 10 cm dlouhé proužky lososa, potřete je smetanovým sýrem, pečlivě srolujte a svažte pažitkou, abyste získali výraznou prezentaci.

Speciální hovězí carpaccio montadito

Speciální hovězí carpaccio montadito je lehký snack, který je ideální jako předkrm v barovém menu bez vaření, protože se snadno připravuje.

K přípravě stačí nakrájet plátky chleba na toasty a sestavit montadito se salátem a hovězím carpacciem.

Zálivka obsahuje vinaigrette s olejem, solí, pepřem a parmazánem , který dodá prezentaci jiný nádech.

Výhody barů s vlastním stravováním

Výhody baru s vlastním stravováním
Výhody samoobslužného baru

Mít bar bez kuchyně má mnoho výhod:

  1. Rychlá pozornost ke strávníkům.
  2. Usnadnění kontroly a automatizace procesů.
  3. Odlišnostod konkurence.
  4. Vybavení, jako jsou fritézy a toustovače, může používat personál pracující v podniku, není potřeba kuchař.
  5. Omezené používání zařízení používaných k přípravě pokrmů snižuje náklady na elektřinu a spotřební materiál, jako je fritovací olej.

Otázky

Mohu si zřídit bar bez kuchyně?

Jistě, žádný problém. Můžete nabídnout alternativní možnosti, které se snadno připravují a jsou plné chuti.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimace: Consentimiento del interesado.

Zodpovědný: Envalia Group, S.L.

Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.