Vzdálenost mezi stoly v restauraci

Na stránkách první dojem je ten, na kterém záleží, a proto je dobré uspořádání vaší restaurace důležité ve vaší restauraci upoutá pozornost hostů.
S rozložení tabulek můžete dosáhnout různých efektů, budete mít také možnost možnost vytvořit různé typy atmosféry.
Například, chcete-li například vyvolat dojem, že je restaurace přeplněná, uspořádejte místnost do malých skupin do malých místností. Strávník si tak neuvědomuje, že jí v prázdném prostoru, a nemá tak k dispozici žádný prostor a nemá v restauraci nepříjemný zážitek.
Pokud pokud potřebujete, aby se zákazníci najedli a odešli, aby ostatní mohli vstoupit, uspořádejte stoly do výšky stoly na dobře viditelných místech, například uprostřed restaurace.
Tímto způsobem, tímto způsobem se strávník cítí nepříjemně, protože je sledován, a rychleji se nají, aby restauraci opustil opustit restauraci. Tato metoda se používá v řetězcích rychlého občerstvení řetězce rychlého občerstvení.
Podle na druhou stranu, aby se zákazníci udrželi v restauraci během odpoledního posezení po večeři rozdělte prostor pomocí přepážek.
Na adrese v tomto článku vám pomůžeme zjistit, jaké rozložení stolu je pro vás nejvhodnější, v závislosti na nejlepší rozložení stolů v závislosti na nábytku, který máte v restauraci restaurace.
¿Qué encontrarás en este artículo?
Jak uspořádat stoly v restauraci

Na stránkách stoly a židle mají v provozovně ideální místo, takže se vám bude najdete atraktivní a příjemný vzhled.
Vaše nábytek by měl být umístěn tak, aby nebránil průchodu číšníků a hostů číšníci a hosté. Určitě vás zajímá, jak se dá umístit stoly v místě konání, aniž by se přerušil průběh akce?
Jedním z tipů, jak toho dosáhnout, je zaměřit se nejen na zlepšení výzdoby místa konání. Důležité je také správné uspořádání nábytku, aby se zlepšil výkon vašeho podniku.
Na v obou bodech byste se měli řídit následujícími myšlenkami:
Na stránkách práce číšníků musí být rychlá, proto by mělo být uspořádání restaurace nastaveno podle tras by měly být nastaveny podle tras, kterými se vydávají na cestu.
Na stránkách stoly by měly být umístěny na snadno přístupných místech, aby zákazníkům poskytovaly pohodlí a intimitu a intimitu pro zákazníky.
Na stránkách doporučené rozměry od stolu ke stolu, zejména odborníky na design restaurací, se pohybují v rozmezí 38 až ve vzdálenosti 38 až 45 cm.
V případě zvyšování sociálního odstupu v restauracích je třeba vzít v úvahu typ restaurace, kterou provozujete.
Na adrese v restauracích rychlého občerstvení není vzdálenost mezi stoly na rozdíl od rodinných restaurací příliš důležitá na rozdíl od restaurací s rodinnou atmosférou, kde hosté vyhledávají intimní prostředí kde hosté vyhledávají intimní atmosféru.
Existují restaurace, které před přidáním dalších stolů kladou důraz na pohodu strávníků. V takových případech je vzdálenost mezi stoly v restauraci 61 cm. Tradičně se však upřednostňuje vzdálenost 91 cm až 1,06 metru.
Na stránkách opěradla židlí by měla být od sebe vzdálena 56 až 61 cm, pokud jsou stoly proti sobě vzdálenost mezi 56 a 61 cm. Aby se však předešlo střetům, stále častěji se používají lavice v blízkosti stolu aby se však předešlo kolizím, používá se stále více laviček v blízkosti zdi.
Další dalšímožností jsou americké stánky, které se hojně používají v restauracích po celém světě, protože se v nich restaurací po celém světě, protože poskytují pohodlí a intimitu mezi zákazníky.
Na adrese tento typ sezení znamená, že lidé stráví ve vašem podniku více času a mají tendenci kupovat více položek z jídelního lístku a mají tendenci kupovat více položek z jídelního lístku.
Pro a konečně, mezi nejdůležitější opatření patří opatření v uličce, kde číšníci budou chodit kde budou číšníci chodit obsluhovat stoly vašich hostů.
Na stránkách ideální velikost uliček pro servírování by se měla pohybovat mezi 71 a 91 cm. A ačkoli se každá restaurace liší, tato měření se používají nejčastěji, protože umožňují dobré měření protože umožňují dobrou obsluhu a maximálně využívají prostor.
Stůl pro dva
To je nejběžnější formát stolu v restauraci. Téměř vždy se volí stůl pro dva modely stolů, které jsou spojeny dohromady, aby se přizpůsobily počtu hostů v restauraci restaurace má.
Na adrese restaurací jsou jednotlivé stoly, které umožňují plynulou komunikaci mezi strávníky komunikace mezi strávníky.
Rozměry stolu se dvěma židlemi jsou 75 cm široké. Obdélníkové nebo oválné modely mají rozměry 60 X 75 cm.
Stůl pro čtyři osoby
Na adrese čtvercové nebo obdélníkové stoly, dva stoly s kapacitou pro dva strávníky jsou spojeny dohromady dva stoly s kapacitou pro dvě osoby. To se nestává příliš často, protože restaurace restaurace mají oba formáty, aby mohly uspokojit více zákazníků.
Na stránkách velikost stolu pro čtyři osoby je 90 cm, ať už je kulatý nebo čtvercový náměstí. Pokud jsou oválné nebo obdélníkové, měří 120 X 75 cm.
Stůl pro šest osob
Na stránkách stolu pro šest osob se liší v závislosti na tvaru jednotlivých stolů každý z nich má.
Pokud kulatý stůl má velikost 135 cm. Obdélníkové stoly mají rozměry 180 X 75 cm obdélníkové stoly o rozměrech 180 X 75 cm. Oválné nebo čtvercové stoly mají rozměry 90 X 180 cm X 180 cm.
je vzdálenost mezi stoly důležitá?

Pokud otevíráte restauraci nebo se chystáte provést rekonstrukci, je vzdálenost mezi stoly důležitá vzdálenost mezi stoly je rozhodující pro vaše plánování a řízení. Je to zásadní zásadní bod v řízení každé restaurace.
Znalost vzdálenosti mezi stoly v restauraci umožňuje vypočítat:
- Kolik stolů se do restaurace vejde v prostorách.
- Počet židlí , které potřebujete k použití stolů je třeba použít tabulky.
- Maximální počet strávníků restaurace může pojmout na jednou.
- Počet číšníků potřebných k obsluze stolů obsluhovat u stolů.
- Velikost kuchyňského vybavení požadujete pro vaši restauraci.
Důležité aspekty

Při zařizování restaurace je třeba vzít v úvahu řadu proměnných.
Zde jsou nejčastější z nich:
Prostor k dispozici: Před nákupem restauračního nábytku je nutné znát rozměry a konstrukci rozměry a konstrukční prvky prostor, aby bylo možné rozhodnout o jejich uspořádání organizace bude
Typ klientely a obchodu: Pokud typ jídla, které ve své restauraci podáváte, vyžaduje střídání zákazníků, není příznivé, aby zde byly intimní prostory proto volte stoly umístěné uprostřed podniku
Na adrese pokud se však jedná o restauraci s rodinnou atmosférou, je vhodné oddělit stoly pomocí oddělte stoly přepážkami.
Prostor kolem stolu: Prostor, který by měl být ponechán zákazníkům, aby mohli bez komplikací vstát od stolu, je 75 cm je 75 centimetrů.
Harmonie mezi nábytkem a dekorací: Nábytek a dekorace, které používáte ve svém použité v restauraci musí být vizuálně jednotné. Z tohoto důvodu je je důležité používat podobné materiály a barevné palety.
To se vám může stát, pokud nevypočítáte správné rozestupy mezi vašimi stoly

Na stránkách vzdálenost mezi stoly v restauraci je důležitým bodem pro správnou obsluhu správné fungování restaurace. Při nesprávných výpočtech může dojít k následujícím problémům při nesprávných výpočtech dojde k následujícím nevýhodám:
- Příliš velká vzdálenost bude mít za následek menší počet stolů méně tabulek. V důsledku toho se ztratí mnoho příjmů
- Plýtvání místem prostor k dispozici v restauraci.
- Možnosti přenášení nepořádku na strávníky.
- Pokud je vzdálenost mezi stoly v restauraci příliš malá, vyvoláváto mezi přítomnými nepříjemné pocity.
- Zákazníci a obsluha zaměstnanci o sebe zakopávají protože nemají dostatek prostoru k pohybu uvnitř restaurace.
Kulatý nebo čtvercový stůl, který je lepší?

Na stránkách výběr typu stolu je úzce spjat se stylem restaurace vaší restaurace
Na stránkách kulaté stoly dodávají jídelnám dynamiku. Důležitý je průměr stolu, protože malý stůl je intimní a větší stoly navozují pocit setkání pocit shromáždění.
Na stránkách čtvercové stoly jsou v restauracích častější kvůli jejich univerzálnosti při organizaci stolování organizace a malý prostor, který zabírají.
U čtvercových stolů je navíc další výhodou možnost jejich spojení, dalším bodem pro čtvercové stoly je možnost jejich spojení v případě, že nejsou k dispozici stoly pro větší počet osob v případě, že není k dispozici žádný stůl pro větší počet strávníků strávníky.
Jak mohu uspořádat stoly ve své restauraci?
Nejoblíbenější jsou stoly pro dvě, čtyři nebo šest osob.
Proč je důležité znát vzdálenost mezi stoly?
To je zásadní bod v řízení každé restaurace. Díky němu si budete moci spočítat počet stolů, které se do podniku vejdou, počet židlí, které potřebujete, počet číšníků a maximální počet strávníků.
Mám si vybrat kulaté nebo čtvercové stoly?
Zatímco kulaté stoly dodávají jídelnám dynamiku, čtvercové stoly umožňují větší variabilitu při organizaci.
ZÁKLADNÍ INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ
Účel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.
Práva: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.
Příjemci: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.
Legitimace: Consentimiento del interesado.
Zodpovědný: Envalia Group, S.L.
Další informace: You can find additional information on data protection in our privacy policy